Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Грудня, 2020 р., 12:38
Сьогодні з офіційним візитом на Хмельниччину завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг. Зустрічав поважного гостя голова адміністрації Сергій Гамалій. Також до участі в розмові долучилися голова обласної ради Віолетта Лабазюк, народний депутат України Сергій Лабазюк, перший заступник голови ОДА Роман Примуш.
09 Грудня, 2020 р., 16:40
Сьогодні відбулось онлайн засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС у якому прийняли участь представники Волочиського району під керівництвом голови райдержадміністрації Юрія Марущина. Заслухані питання щодо реалізації заходів з запобігання поширенню коронавірусної інфекції на території Хмельницької області, також, погоджено та затверджено
09 Грудня, 2020 р., 16:30
Сьогодні стартувала масштабна акція, а з нею і флешмоб «#Нагодуй_птахів_взимку», ініційована Державним агентством лісових ресурсів України. Дата обрана не випадково — саме сьогодні в усьому світі відзначають День клімату.
09 Грудня, 2020 р., 09:32
Заступник керівника Офісу Президента Юлія Соколовська наголошує на важливості якнайшвидшого поширення застосування програми «Соціальна громада» у громадах.
08 Грудня, 2020 р., 12:46
Станом на 01.12.2020 року до загального фонду місцевих бюджетів Волочиського району надійшло 43 337,3 тис. грн, з них податків та зборів -       15 128,0 тис. грн, міжбюджетних трансфертів 28 209,3 тис. грн.
08 Грудня, 2020 р., 12:01
Завершено асфальтобетонні роботи на автодорозі Р-48 Кам’янець-Подільський – Сатанів – Війтівці – Білогір’я, км 50 – км 118, що веде до Національного природного парку «Подільські Товтри».
07 Грудня, 2020 р., 15:57
4 грудня заступник голови ОДА Сергій Ткачук провів засідання Координаційної ради з безпеки дорожнього руху при обласній державній адміністрації. До участі в заході долучилися фахівці управління інфраструктури облдержадміністрації, виробничих підрозділів РФ «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця», управлінь Укртрансбезпеки та ДСНС, Патрульної поліції, Служби автодоріг, ДП “Служба місцевих автодоріг”, тощо. 
04 Грудня, 2020 р., 14:47
Як зазначив голова адміністрації Юрій Марущин: "Станом на сьогодні, відбулися перші сесії місцевих рад у Волочиському районі. Вітаємо їхні результати. Констатуємо, що передвиборча кампанія, перебіг голосування та загалом процес виборів відповідали демократичним стандартам. Всі політичні сили та кандидати мали повний спектр можливостей для донесення своєї позиції до виборців. Окремі порушення, які зафіксували правоохоронці, мають бути розслідувані та отримати справедливу судову відповідь. Жодного втручання у виборчий процес з боку органів районної влади та її посадових осіб не було. 
04 Грудня, 2020 р., 13:27
«26 листопада поточного року набув чинності Закон України «Про внесення змін до підпункту 2 пункту 5 розділу II «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» № 941-IX, прийнятий Верховною Радою України 03.11.2020», – зазначає керівник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області Сергій Кіндзерський. – «Документом відновлено фінансування Фондом соціального страхування України медичних і соціальних послуг, одноразових страхових виплат для потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або профзахворювань, осіб з інвалідністю (членів їх сімей). Також законом відновлено направлення на реабілітаційне лікування за рахунок коштів Фонду соціального страхування України працюючих українців після перенесених важких захворювань і травм».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора