Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Грудня, 2020 р., 11:45
Через посилення протиепідемічних заходів учням заборонено відвідувати школи 8-24 січня 2021 року, водночас заклади зможуть оголосити на цей період канікули. Про це йдеться у листі МОН керівникам місцевих департаментів освіти і науки.
16 Грудня, 2020 р., 11:40
Державна Податкова Інспекція м.Волочиськ ГУ ДПС у Хмельницькій області, інформує про зміни в законодавстві
15 Грудня, 2020 р., 15:32
           Питання забезпечення прав та інтересів дітей, створення безпечного середовища для їх проживання, виховання  перебуває на постійному контролі голови Волочиської райдержадміністрації Юрія МАРУЩИНА. Адже, кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності.  Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.  
15 Грудня, 2020 р., 11:01
Уже готова половина з 210 обіцяних приймальних відділень екстреної медичної допомоги, які будують з ініціативи Президента України Володимира Зеленського. До кінця поточного року там прийматимуть сучасне обладнання. Про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов на традиційній селекторній нараді з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, що відбулася під головуванням Глави держави.
14 Грудня, 2020 р., 11:10
Ця дата в календарі й історії нашої країни приурочена до дня прийняття Державною комісією в експлуатацію комплексу захисних споруд над четвертим зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС.
10 Грудня, 2020 р., 19:45
Сьогодні голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій зустрівся з представниками місцевих мас-медіа, аби у форматі діалогу поспілкуватися та познайомитися.
10 Грудня, 2020 р., 14:57
На прямих переговорах лідерів держав – учасниць Нормандського формату можна досягти найбільш відчутних результатів щодо просування до миру на Донбасі, наголошує Президент України Володимир Зеленський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора