Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Листопада, 2020 р., 16:18
Державна служба зайнятості є активним посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи. На безоплатній основі служба зайнятості сприяє громадянам у підборі підходящої роботи, відповідно до здібностей, освіти, та з урахуванням потреб ринку праці; допомагає роботодавцям в укомплектуванні робочих місць та підборі працівників.
04 Листопада, 2020 р., 16:16
Реалії сьогодення зумовлюють розвиток та впровадження у практику нових форм комунікацій щодо запровадження електронного документообігу. Так, електронне звітування – це найбільш зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами.
04 Листопада, 2020 р., 16:12
Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з головою Венеціанської комісії Джанні Букіккіо. Глава держави подякував за плідну співпрацю – зокрема Венеціанська комісія підготувала понад 150 висновків та експертних оцінок щодо законопроектів і законів України стосовно судочинства, Антикорупційного суду тощо.
02 Листопада, 2020 р., 15:19
Відповідно до рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС з понеділка, 2 листопада, Волочиський район вже третю неділю  віднесений до територій з “червоним” рівнем епідемічної безпеки. З урахуванням наданих регіональними комісіями ТЕБ та НС пропозицій на територіях, де встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, встановлено обмеження з переліку, визначеного постановою Кабінету Міністрів № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” у Волочиському районі обмежено:
02 Листопада, 2020 р., 11:47
Голова райдержадміністрації Юрій Марущин в робочому порядку відвідав Волочиську ЦРЛ.
02 Листопада, 2020 р., 10:43
Сумна статистика свідчить, що найчастіше випадки отруєння чадним газом трапляються внаслідок порушення правил експлуатації газових приладів, пічного опалення та нехтування елементарними вимогами правил безпеки життєдіяльності, дотримання яких допоможе зберегти здоров’я та життя. Часто в помешканні, намагаючись зберегти тепло, господарі поспішають зачинити витяжку, коли ще не прогоріло паливо. Внаслідок цього виділяється чадний газ, який є непомітним “ворогом” для мешканців. Тож під час опалювального сезону, на жаль, з цієї причини стається багато випадків отруєння людей, що мають смертельні наслідки.
30 Жовтня, 2020 р., 15:32
У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
30 Жовтня, 2020 р., 15:31
На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 30 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора