Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Грудня, 2020 р., 10:41
Олександре Володимировичу, скажіть будь ласка, які перерахунки пенсій проведено головним управлінням Пенсійного фонду України в області з 1 грудня 2020 року та скільки на сьогодні становитиме мінімальна пенсія?
24 Грудня, 2020 р., 10:24
За ініціативою Городоцької місцевої прокуратури на засіданні розглядалось питання  щодо визначення розміру збитків, заподіяних Наркевицькій селищній об'єднаній територіальній громаді   використанням ТОВ «Бубнівський цегельний завод» земельної ділянки без правовстановчих документів (без договору оренди).
24 Грудня, 2020 р., 09:29
З 01.01.2021року запроваджуються нові бюджетні рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів.
23 Грудня, 2020 р., 16:20
Центр надання адміністративних послуг Волочиської райдержадміністрації  перенесено в приміщення Волочиської районної державної адміністрації за адресою: м. Волочиськ, площа Центральна,1, перший поверх.
22 Грудня, 2020 р., 10:10
Аби детально обговорити питання завершення реформи децентралізації та реорганізації РДА у Хмельницькій області, сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Гамалій зустрівся з головами районних державних адміністрацій. До спілкування долучилися заступник голови ОДА Сергій Ткачук та  радник голови Сергій Тюрін.
22 Грудня, 2020 р., 10:08
22 грудня в Україні своє професійне свято відзначають енергетики. З нагоди професійного свята голова адміністрації Юрія Марущин привітав колектив Волочиського РЕМ. Побажав, найперше, безаварійної роботи, нових здобутків, ефективного впровадження нових технологій, також добробуту, міцного здоров'я, добра, успіхів та благополуччя! Та відзначив кращих працівників галузі грамотами районної державної адміністрації та цінними подарунками.
21 Грудня, 2020 р., 12:26
18 грудня до обласної адміністрації завітала керівниця громадської організації «Простір можливостей» Оксана Коляда, аби презентувати інноваційний проєкт «Ветеранські простори, центри підтримки ветеранів і переселенців, як засіб реінтеграції через діалог і взаємодопомогу», який реалізується громадською організацією «Простір можливостей» за підтримки міжнародного фонду «Відродження».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора