Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відповідно до постанов місцевих територіальних виборчих комісій 27 листопада, 1 та 3 грудня 2020 року відбулись перші установчі сесії місцевих рад

Дата: 04.12.2020 14:47
Кількість переглядів: 1045

Як зазначив голова адміністрації Юрій Марущин: "Станом на сьогодні, відбулися перші сесії місцевих рад у Волочиському районі. Вітаємо їхні результати. Констатуємо, що передвиборча кампанія, перебіг голосування та загалом процес виборів відповідали демократичним стандартам. Всі політичні сили та кандидати мали повний спектр можливостей для донесення своєї позиції до виборців. Окремі порушення, які зафіксували правоохоронці, мають бути розслідувані та отримати справедливу судову відповідь. Жодного втручання у виборчий процес з боку органів районної влади та її посадових осіб не було. 

Приємно бачити, що виборці повторно довірили керування громадами діючим головам: Костянтину Черниченку, Ігорю Степанюку, Любові Гулі. Адже, у результаті успішної реформи децентралізації саме місцевий рівень влади став ключовим у створенні належних умов життя в наших громадах. Від ефективності та доброчесності обраних голів і депутатів місцевих рад залежатиме якість життя кожного з нас. Районна влада і надалі готова співпрацювати з усіма представниками місцевої влади заради створення та покращення комфортних умов життя наших громадян".

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора