Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Січня, 2021 р., 11:03
У зв'язку з погіршенням погодних умов, з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та нещасних випадків, пов′язаних з ускладненням погодних умов, недопущення переохолодження людей у зимовий період та для надання допомоги населенню, особливо соціально незахищеному у Волочиському районі облаштовано та функціонує 6 пунктів обігріву.
30 Грудня, 2020 р., 15:03
Щиро і сердечно вітаю вас із Новим 2021-им роком та Різдвом Христовим! Хай проблеми й негаразди залишаться у старому  році, а 2021 рік, який уже на порозі, буде сповненим добрими і радісними подіями, адже Новорічні свята – це завжди нові надії і сподівання, нові життєві задуми і бажання.
30 Грудня, 2020 р., 14:50
На виконання завдання Президента України Володимира Зеленського Міністерство охорони здоров’я уклало контракт про постачання на територію України в максимально короткі терміни вакцини виробництва компанії Sinovac Biotech проти респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
30 Грудня, 2020 р., 13:07
Сьогодні у м.Хмельницькому відбулося урочисте вручення двох легкових автомобілів Renault DUSTER для сільських амбулаторій сіл Авратин та Соломна, які повністю відповідають критеріям Міністерства охорони здоров’я України щодо транспортних засобів для сільської медицини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора