Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Листопада, 2020 р., 17:13
З метою запобігання поширенню на території Волочиського району коронавірусу COVID-19, Волочиські рятувальники здійснюють виїзди для дезінфекції зупинок громадського транспорту та проведення дезінфекції будівель, споруд і території автостанцій, місцевого ринку, залізничних вокзалів на території району.. За допомогою бензомото-оприскувача “САДКО” та насосу автоцистерни продезінфіковано близько 870 кв.м. території. Для особистої безпеки, бійці ДСНС працюють у захисному спецодязі дотримуючись усіх санітарних та протиепідемічних норм.  
16 Листопада, 2020 р., 16:58
Відповідно до "Плану основних заходів територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2020 році"  19-20 листопада 2020 року у Волочиському районі буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен.
13 Листопада, 2020 р., 14:05
В переддень професійного свята, Дня працівників сільського господарства, щиро і сердечно з почуттям великої вдячності і поваги висловлюємо подяку нашим аграріям, які всупереч усім цьогорічним перепонам, забезпечують наш край сільськогосподарською продукцією повною мірою.
13 Листопада, 2020 р., 13:39
На виконання пункту 1 розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Хмельницької обласної державної адміністрації від 05.11.2020 року  № 99,  з метою забезпечення безпечних умов праці під час організації та проведення робіт із безперебійної подачі медичного кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою СОVІD-19, сьогодні 13 листопада 2020 року, головним державним інспектором Держпраці у Хмельницькій області Юрієм Зваричем та начальником Волочиського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Олександром Штанькевичем проведено огляд приміщень та обладнання для забезпечення подачі кисню у КНП «Волочиська центральна районна лікарня» щодо відповідності вимогам Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском, Правил пожежної безпеки в Україні та Правил техногенної безпеки. За результатами обстеження складено інформаційну довідку, рекомендовано усунути наявні недоліки та забезпечити дієвий контроль за безпечною експлуатацією кисневого обладнання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора