Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Серпня, 2017 р., 16:34
Волочиське відділення Красилівської ОДПІ інформує, що Державна фіскальна служба України у листі від 26.07.2017 №19796/7/99-99-12-02-01-17(далі – лист ДФС №19796) стосовно незастосування штрафних санкцій за несвоєчасну реєстрацію податкових та акцизних накладних внаслідок несанкціонованого втручання в роботу комп’ютерних мереж платників податків повідомила таке.
04 Серпня, 2017 р., 13:28
4 серпня у приміщенні ЦКД «Гармонія» відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Привітали правоохоронців начальник відділу поліції В.Козярук, заступник голови райдержадміністрації В.Пендилюк, заступник голови районної ради С.Сутий, міський голова К Черниченко, керуючий справами Війтовецької ОТГ А.Береза, які вручили кращим працівникам грамоти та цінні подарунки, подякували за сумлінну службу – таку непросту, напружену та необхідну для суспільства, за прагнення зробити все можливе, щоб ми жили за законами цивілізованого світу.
03 Серпня, 2017 р., 15:29
У середу, 2 серпня у селі Куровечка святкували День села. Тож з самого ранку до цього мальовничого населеного пункту завітало чимало гостей, щоб разом з жителями села відсвяткувати його День народження.
03 Серпня, 2017 р., 13:49
Незважаючи на несприятливі  погодні умови літнього періоду та високу цінову ситуацію на матеріально-технічні ресурси, хлібороби Хмельниччини з гордістю повідомляють, що станом на 03 серпня поточного року намолочено один мільйон тонн зерна нового врожаю при середній урожайності 55 ц/га. Показник урожайності є найвищим в Україні. Агроформування області і надалі будуть продовжувати активно працювати по завершенню всього комплексу сільськогосподарських робіт 2017 року. Голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук вітає хліборобів області з цим досягненням та вагомим вкладом у розвиток аграрного сектору економіки Хмельниччини.
03 Серпня, 2017 р., 12:12
  Влітку 2017 року ОСББ вразили своєю активністю та високим інтересом до енергоефективних заходів. Так, у липні 86 ОСББ та ЖБК залучили «теплих кредитів» на суму29,1 млн гривень. Це в 4 рази перевищує показник аналогічного періоду минулого року, коли ОСББ використали на енергоощадність лише 7 млн гривень.
01 Серпня, 2017 р., 16:01
1 серпня відбулася робоча зустріч голови райдержадміністрації Володимира Сергійчука з президентом благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч» - Віолеттою Лабазюк. У ході наради велася розмова про розвиток соціально-культурного життя району та обговорено організаційні питання святкування Дня Державного Прапора та Незалежності України, а саме 23 та 24 серпня у місті Волочиськ буде проведено ряд тематичних заходів за сприяння благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч». Відбудеться велопробіг, святкова концертна програма, спортивні та розважальні заходи та, звичайно, частування і вечірня концертна програма за участю відомої української співачки Ольги Полякової.
01 Серпня, 2017 р., 14:30
1 серпня відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації під головуванням заступника голови районної державної адміністрації В.Пендилюка.
27 Липня, 2017 р., 16:49
27.07.2017 року відбулось засідання  постійно діючої комісії по передачі в оренду земель різного цільового призначення за межами населених пунктів на території Волочиського району. Комісією розглядалось питання щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на умовах оренди невитребуваних земельних часток (паїв) ФГ «КОСВО» для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва за межами населеного пункту на території Дзеленецької  сільської ради.  Комісією  також розглядались листи Волочиського міського голови щодо збільшення орендної плати за оренду земель сільськогосподарського призначення.
26 Липня, 2017 р., 16:43
  Сьогодні, 25 липня, відбулося розширене засідання колегії облдержадміністрації. Провів засідання голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук. У залі були присутні перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів ЦОВВ, голови райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад, об’єднаних територіальних громад області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора