Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Червня, 2017 р., 13:12
22 червня під керівництвом голови районної державної адміністрації Володимира Сергійчука відбулося розширене засідання колегії районної державної адміністрації. У даному засіданні взяли участь перший заступник голови, заступник голови адміністрації, голова районної ради та його заступник, голови об’єднаних територіальних громад району, сільські голови, начальники управлінь, відділів та інших структурних підрозділів районної державної адміністрації. На порядку денному було розглянуто  питання про хід виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26.03.2013 року № 83/2013-р «Про заходи з питань легалізації виплат заробітної плати і зайнятості населення в області»
21 Червня, 2017 р., 16:44
Цьогорічна кампанія Рейтингу «Сумлінні платники податків» розпочинається 20 червня, а визначення переможців на обласному рівні відбудеться 18 липня поточного року.
19 Червня, 2017 р., 17:17
  19 квітня 2017 року для потреб військовослужбовців, які дислокуються поблизу Маріуполя та Сартани  було відправлено 6 маскувальних сіток.
16 Червня, 2017 р., 16:38
16 червня,  Волочиська спілка ветеранів війни у Афганістані відзначила 25-у річницю створення. Цьогоріч учасники спілки, гості та запрошені разом відвідали  музей бойової слави, а потім пройшли святковою ходою до Меморіалу слави, щоб поклонитися і положити квіти до пам’ятника загиблим воїнам інтернаціоналістам.   
16 Червня, 2017 р., 16:09
Сьогодні, 16 червня 2017 року, напередодні Дня медичного працівника, відбулось відкриття реконструйованого приміщення пологового відділення Волочиської центральної районної лікарні.
16 Червня, 2017 р., 11:52
15 червня 2017 року відбувся тематичний короткотерміновий семінар «Основні вимоги до організації діловодства в місцевих органах влади» для начальників загальних відділів апаратів райдержадміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад на базі Волочиського району. Семінар організовував Центр підготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (Григоришина Галина Іванівна – начальник навчально-організаційного відділу ЦППК). Практичні заняття проводили Гудловська Любов Степанівна, начальник загального відділу апарату обласної державної  адміністрації, та Лопатовська Наталія Володимирівна, начальник відділу роботи із зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації . У семінарі взяли участь начальники загальних відділів апаратів райдержадміністрацій та виконкомів міських рад (обласного значення) Хмельницької області. Проведено практичне заняття на тему «Практика підготовки розпорядчих документів органів виконавчої влади» на прикладі загального відділу Волочиської райдержадміністрації  (начальник відділу –   Ю. В. Слобода). Заняття розпочали привітальними словами голова райдержадміністрації В.Сергійчук, голова районної ради С.Пазюк та міський голова К.Черниченко.
09 Червня, 2017 р., 10:27
07 червня 2017 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Сергійчука В.М. відбулося засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. На засідання було запрошено голів об’єднаних територіальних громад, керівників: 17 юридичних осіб та 3 підприємця, що використовують найману працю. Володимир Миколайович зазначив, що за підсумками економічної діяльності протягом перших чотирьох місяців 2017 року на рівні області район займає 12 місце, і для такого, економічно потужного району, як Волочиський це не показник, адже середня заробітна плата на одного найманого працівника становить 4604 гривні по району, що на 700 гривень менше від обласного показника. Також керівник району звернув увагу присутніх, що незабаром почнуться жнива і відповідно рівень оплати праці, як і рівень зайнятості в сільському господарстві значно підвищиться, тому необхідно звернути увагу всіх сільгоспвиробників району на дотримання норм чинного трудового законодавства, адже підприємці забувають, що допуск до роботи без належного оформлення трудових відносин тягне за собою штраф в розмірі 96000 гривень за кожного виявленого працівника, не дотримання мінімальної заробітної плати – 3200 гривень за кожного працівника, відносно якого виявлено порушення. Доповнили очільника району перший заступник голови райдержадміністрації Карун О.В. та керівник районної податкової служби Саланський А.М. Членами робочої групи заслухано керівників фермерських господарств Островську Н.П., Крупського В.М., Цигоду М.І., Поліщука В.В.. Гуменюка О.І., Гадайчука В.І., Первака В.В. та приватних підприємців Погорільський М.Т., Колосінський В.В., Голдасевич В.Е., Агрестахова М.П. За підсумками засідання присутні керівники, підприємці та члени робочої групи отримали від керівника району конкретні доручення та певні рекомендації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора