Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2017 р., 13:05
Промайнуло тепле літо і веселий, дзвінкий гамір заполонив класи і коридори навчальних закладів. Розпочинається новий навчальний рік, а свого роду і новий етап в житті тих, хто навчає і хто навчається. День знань – свято завжди пам`ятне та хвилююче в житті кожної людини, кожної сім`ї, родини. Хтось сьогодні вперше переступить шкільний поріг, але більшість школярів піднялися на сходинку вище до вершин знань, подорослішали на цілий рік, стали мудрішими, на цілий рік наблизилися до самостійного життя. 1 вересня з нагоди Дня знань у навчальних закладах Волочиського району відбулись святкові урочистості.  Учні цього дня з квітами прийшли до рідної школи, аби привітати вчителів та один одного зі cвятом Першого дзвоника. На святкування до учнів Купільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з подарунками, завітав голова районної державної адміністрації В. Сергійчук. Я впевнений, що кожен з вас, дорогі учні, усвідомлює, що навчання це не лише бажання сягнути глибин наук, а й необхідність, вимога суспільства, оскільки будь-якій державі, суспільству потрібні висококваліфіковані, високопрофесійні громадяни, здатні забезпечити розвиток і процвітання країни. Я бажаю вам наполегливості у навчанні, гарних оцінок, успіху і перемог. І пам’ятайте – кожна мрія стане реальністю, якщо ви цього хочете», – сказав Володимир Миколайович.
01 Вересня, 2017 р., 12:48
На офіційному веб-порталі ДФС України працює модернізований електронний сервіс «Електронний кабінет платника».
31 Серпня, 2017 р., 16:24
Голова обласної державної адміністрації О. Корнійчук  31 серпня за участю голови райдержадміністрації В.Сергійчука, голови районної ради С.Пазюка, міського голови К.Черниченка та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації провів виїзний прийом громадян у Волочиському районі. За допомогою у вирішенні питань до очільника області звернулося 12 громадян з питань щодо поліпшення житлових умов проживання, надання матеріальної допомоги на лікування, виділення земельних ділянок під особисте селянське господарство тощо. За підсумками прийому на кожні питання  громадян були надані вичерпні відповіді та роз’яснення. Питання які потребують детального вивчення та опрацювання взято на контроль та передано на розгляд   керівникам відповідних служб.
31 Серпня, 2017 р., 15:17
Повідомлення
30 Серпня, 2017 р., 10:31
В четвер, 31 серпня 2017 р., о 14.00 год в приміщенні районної державної адміністрації особистий прийом громадян буде проводити голова Хмельницької облдержадміністрації Корнійчук Олександр Олександрович.
30 Серпня, 2017 р., 10:24
Аби захистити наділи та збіжжя аграріїв від незаконних захоплень, за ініціативи Мін'юсту Хмельниччина стала однією з перших областей в державі, у якій створили антирейдерський штаб.
28 Серпня, 2017 р., 16:55
Волочиське відділення Красилівської ОДПІ інформує:
24 Серпня, 2017 р., 19:50
Сьогодні, 24 серпня у місті Волочиськ  відбулися урочисто-святкові заходи з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора