Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Вересня, 2017 р., 11:10
Відповідно до  розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.10 №777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 13.12.2011 №22265/27/1-10,  з метою закріплення здобутків всеукраїнського суботника з благоустрою та безстрокової кампанії із збереження чистоти і порядку в населених пунктах «За чисте довкілля» та підвищення контролю за дотриманням законодавства щодо норм громадського порядку у цій сфері нагадую про необхідність проведення осіннього місячника з благоустрою, який триватиме з 15 вересня по 15 листопада 2017 року.
15 Вересня, 2017 р., 11:07
Схвалена Урядом Енергетична стратегія України до 2035 року передбачає посилення розвитку відновлюваної енергетики як однієї із складових досягнення енергетичної незалежності. На цьому наголосив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук під час круглого столу “Нова енергетична стратегія України: Інвестиційні можливості та виклики”, проведеного Комітетом ВРУ з питань ПЕК та Міненерговугілля під головуванням народного депутата України Олександра Домбровського.
14 Вересня, 2017 р., 16:03
14 вересня 2017 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Сергійчука В.М.  проведено чергове, десяте в цьому році, засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.
 
14 Вересня, 2017 р., 11:02
У рамках Програми Федерального міністерства економіки і енергетики з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина – Україна: Fit for Partnership with Germany – Готуємося до партнерства з Німеччиною (далі – Програма) у жовтні 2017 року планується проведення за участю експертів проекту GIZ інформаційно-консультаційного семінару та конкурсного відбору претендентів із числа представників управлінського персоналу підприємств області на стажування у Німеччині у 2018 році.
12 Вересня, 2017 р., 14:43
12 вересня під керівництвом першого заступника голови адміністрації О.Каруна відбувся семінар з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації на тему: «Основні питання реєстрації нормативно-правових актів». По даному питанню проінформувала головний спеціаліст відділу реєстрації нормативно-правових актів головного територіального управління юстиції в Хмельницькій області Н. Заяць.
07 Вересня, 2017 р., 08:20
6 вересня голова адміністрації В.Сергійчук провів нараду з заступниками голови райдержадміністрації, головою районної ради, головними лікарями центральної районної лікарні та районного центру первинної медико-санітарної допомоги, головами об’єднаних територіальних громад району, начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації щодо виконання районної програми утримання об’єктів спільного користування у 2017 році, а саме, Волочиської ЦРЛ та районного центру ПМСД. На нараді обговорено питання, щодо додаткової потреби в коштах на утримання вищезгаданих об’єктів спільного користування. Володимир Миколайович зазначив, що на сьогоднішній день важливе та глобальне значення має галузь охорони здоров’я і потрібно докласти усіх зусиль, щоб у нашому районі люди могли і надалі отримувати медичні послуги відповідного рівня. Потрібно розглянути усі можливі варіанти з залучення додаткових коштів на потреби медичної галузі у районі. Дане питання було ретельно вивчене та обговорено учасниками засідання.
06 Вересня, 2017 р., 10:45
  16 вересня 2017 року о 10:00 годині за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька (траса № Н-03 Хмельницький-Чернівці, мікрорайон Ружична, недіючий речовий ринок) на території торгівельно-сервісного центру «Поділля» відбудеться 30 ювілейна обласна виставка «Агро – Поділля 2017». На обласній виставці «Агро – Поділля 2017» буде демонстрація провідної вітчизняної та зарубіжних виробників сільськогосподарська техніка та обладнання. В широкому асортименті гостям та жителям міста буде представлена промислова та продовольча продукція, продукція бджільництва, харчової та переробної промисловості, органічне виробництво засоби захисту сільськогосподарських рослин, вироби народних умільців та багато іншого.
06 Вересня, 2017 р., 08:28
05 вересня 2017 року під керівництвом заступника голови райдержадміністрації В. Пендилюка проведено апаратне навчання із працівниками апарату районної державної адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора