Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2017 р., 09:06
5 жовтня під керівництвом голови адміністрації В.Сергійчука відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до святкування Дня захисника України.
04 Жовтня, 2017 р., 16:48
  03 жовтня 2017 р. у Волочиському центрі зайнятості відбувся Круглий стіл для представників громади  на тему «Стан протидії торгівлі людьми на Хмельниччині. Роль ОТГ у виявленні та пере- направленні постраждалих»  в рамках реалізації регіонального компоненту проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».
04 Жовтня, 2017 р., 16:29
03.10.2017 року в під керівництвом заступника голови райдержадміністрації В.Пендилюка відбулось засідання  Комісії з  питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.
02 Жовтня, 2017 р., 15:34
Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.  За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Адже ефективний захист прав дитини, це один із пріоритетів соціальних ініціатив Президента України. Саме тому влада сьогодні докладає максимум   для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених, насамперед, на захист прав дітей.
02 Жовтня, 2017 р., 15:27
29 вересня 2017 року під керівництвом голови адміністрації В.Сергійчука відбулось засідання колегії райдержадміністрації на якому заслухано питання "Про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 років".
28 Вересня, 2017 р., 17:05
28 вересня в ЦКД «Гармонія» відбулися урочисті заходи, приурочені Дню працівників освіти.   З нагоди професійного свята освітян району привітали: голова райдержадміністрації В.Сергійчук; народний депутат України С.Лабазюк; міський голова К.Черниченко, які відзначили вагому роль вчителя у вихованні підростаючого покоління, подякували педагогам району за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість і терпіння, за натхненну працю на благо рідного краю і всієї України та нагородили освітян почесними грамотами, подяками та цінними подарунками.
27 Вересня, 2017 р., 17:31
 (далі - ЗІР) створено у рамках Електронного Уряду з урахуванням тенденцій розвитку інформаційних технологій у сфері побудови веб-ресурсу та розглядається як інтегрований ресурс в інформаційне середовище органів ДФС, у якому уся направленість діяльності Державної фіскальної служби України, як внутрішня так і зовнішня, а також усі відповідні процеси інформаційно-довідкових ресурсів підтримуються та забезпечуються відповідними інформаційно-комп’ютерними технологіями.
26 Вересня, 2017 р., 15:13
Кабінет Міністрів України прийняв постанову “Про внесення змін до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”.
26 Вересня, 2017 р., 15:08
Сьогодні, 26 вересня у  приміщені комунального підприємства ЖЕК під керівництвом навчально-методичного центру  Хмельницької області відбулося навчання з цивільного захисту населення для осіб, інженерно-технічних працівників, які очолюють ланки, групи, пости з обслуговування захисних споруд цивільного захисту. У даному навчанні взяли участь працівники центральної районної лікарні, ДНЗ "Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей", РС ГУ ДСНС України в Хмельницькій області, Волочиської ОТГ та ДНЗ "Сонечко".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора