Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Червня, 2017 р., 15:29
19 червня, відбувся фінал чемпіонату серед аматорів, в якому зустрілися команди «Агробізнес» та «Металіст-1925». У результаті якого Волочиська команда «Агробізнес» за рахунку 4:0 на користь команди Волочиська отримано перемогу.
 
27 Червня, 2017 р., 15:17
Сьогодні, 27 червня під керівництвом першого заступника голови адміністрації О.Каруна відбулося засідання спостережної комісії районної державної адміністрації з питань підсумку роботи даної комісії за  І півріччя 2017 року. Олег Васильович довів до відома присутніх,  що за  перше півріччя 2017 року спостережна комісія провела  шість  засідань.  Комісія працює в складі, який оновлено розпорядженням голови Волочиської райдержадміністрації  від 20.12.2016 року № 1435/2016-р. До складу спостережної комісії входять представники Волочиської райдержадміністрації  в кількості 5  членів,  органів місцевого самоврядування  в кількості 2 члени та представники громадських організацій  в кількості – 4 члени.
27 Червня, 2017 р., 11:44
Вітаю вас із державним святом - Днем Конституції України!
27 Червня, 2017 р., 11:37
Цьогоріч, 28 червня  в Україні відзначатиметься 21 річниця Конституції України. З нагоди державного свята в міській бібліотеці проведено тематичний захід та книжкову виставку. Працівники бібліотеки провели присутнім екскурс в історію становлення державності України та повідали про шлях становлення та розвитку вітчизняного конституційного права та напрацювання у сфері конституційної реформи сьогодні.
27 Червня, 2017 р., 09:18
В останню неділю червня в Україні відзначається День молоді та День молодіжних і дитячих громадських організацій.
22 Червня, 2017 р., 17:44
Сьогодні, 22 червня голова райдержадміністрації В.Сергійчук провів нараду з силовиками з питань взаємодії, координації дій представників силових структур, виконавчої влади та місцевого самоврядування. В нараді взяли участь голова районної ради С.Пазюк, перший заступник голови О.Карун, заступник голови райдержадміністрації В.Пендилюк, заступник голови районної ради С.Сутий,начальник Волочиського ВП Городоцького ВП ГУНП України в Хмельницькій області В.Козярук, начальник районного відділу Держпродспоживслужби М.Микуляк, начальник Волочиського відділення ОДПІ А.Саланський, заступник керівника Городоцької  прокуратури, голови ОТГ та сільські голови району.
 
22 Червня, 2017 р., 17:22
«Пісенний Спас» запрошує таланти! За підтримки Міністерства молоді та спорту України з 17 по 20 серпня у місті Житомирі відбудеться III Міжнародний молодіжний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас» імені Володимира Шинкарука. Фестиваль мистецтв «Пісенний Спас» є масовим комплексним молодіжним культурно-мистецьким дійством, який поєднує різні види, жанри та форми творчої художньої діяльності, що тісно пов’язані з пісенною творчістю та сприяють її розвитку. В рамках Фестивалю проводяться: ярмарок та майстер-класи майстрів народної творчості, обрядові дійства з нагоди народного свята Спаса, видавнича виставка, різножанрові концерти, конкурсна програма.
22 Червня, 2017 р., 15:37
22 червня  у місті Волочиськ з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, відбулась скорботна хода та покладання квітів до Меморіалу Слави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора