Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Липня, 2017 р., 16:11
6 липня відбулося засідання районної комісії з визначення претендентів для занесення на районну Дошку Пошани, участь у якому взяли голова районної державної адміністрації В.Сергійчук, голова районної ради С.Пазюк та члени комісії.
05 Липня, 2017 р., 18:29
 5 липня перший заступник голови райдержадміністрації О.Карун взяв участь у  виїзному засіданні постійних комісій районної ради з питань агропромислового комплексу, екології, охорони природи, землекористування та соціального розвитку села (голова А.Коломієць) і з питань промисловості, будівництва, енергетики, транспорту, зв’язку та розвитку підприємництва (голова І.Грищук).
05 Липня, 2017 р., 08:45
У зв’язку з народною традицією святкування 6-7 липня релігійного свята дня Івана Купала, яке передбачає масові народні гуляння на водних об’єктах, купання людей у відкритих водоймищах, загроза загибелі людей зростає. Під час проведення обрядових церемоній звертаємо особливу увагу на виконання вимог розпорядження Президента України від 14 липня 2001 року № 190/2001-РП «Про невідкладні заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах», Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, затверджених наказом МВС України від 10 квітня 2017 року № 301 та необхідності вжиття запобіжних заходів.
04 Липня, 2017 р., 19:20
Сьогодні, 4 липня голова райдержадміністрації В.Сергійчук провів нараду з представниками силових структур де було розглянуто питання взаємодії, координації дій представників силових структур, виконавчої влади та місцевого самоврядування. В нараді взяли участь голова районної ради С.Пазюк, заступник голови райдержадміністрації В.Пендилюк, заступник голови районної ради С.Сутий, начальник Волочиського ВП Городоцького ВП ГУНП України в Хмельницькій області В.Козярук, начальник районного відділу Держпродспоживслужби М.Микуляк, начальник Волочиського відділення ОДПІ А.Саланський, заступник керівника Городоцької  прокуратури Ю.Туз, в.о. голови районного суду О.Бабій, міський голова К.Черниченко, голова Війтовецької ОТГ  І. Степанюк.
03 Липня, 2017 р., 16:40
Центром компетенцій ДП «ProZorro» організовуються навчання по роботі у системі електронних держаних закупівель ProZorro.
03 Липня, 2017 р., 16:35
В п'ятницю, 30 червня, на базі Хмельницької державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту кормів та сільського господарства Поділля у с. Самчики Старокостянтинівського району, за ініціативи Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та участю Миронівського інституту пшениці ім. В.М.Ремесла було проведено науково-практичну конференцію «День поля-2017».  
 
03 Липня, 2017 р., 15:05
Нинішній футбольний рік став найуспішнішим у тривалій історії волочиського футболу. Волочиський “Агробізнес” у фіналі чемпіонату України серед аматорів 2016/2017 обіграв харківський “Металіст 1925” (4:0) і здобув свій перший чемпіонський титул на цьому рівні.
29 Червня, 2017 р., 14:37
З настанням літніх днів, кожну вільну хвилину більшість населення намагається проводити в лісі, на озері чи на присадибній ділянці. При цьому люди рідко замислюються над своєю поведінкою, особливо при поводженні з вогнем.
 
29 Червня, 2017 р., 12:56
З метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії та теплових мереж до роботи в опалювальному періоді 2017-2018 років, попередженню технологічних порушень на енергетичному обладнанні під час проходження опалювального періоду інспекція Держенергонагляду рекомендує керівникам теплогенеруючих, теплотранспортуючих, теплосервісних та теплопостачальних організацій до плану заходів включити наступні питання:
27 Червня, 2017 р., 16:29
27 червня під головуванням т.в.о. заступника голови адміністрації Олега Гуменного відбулося заслуховування районних державних адміністрацій, міських (міст обласного значення) виконавчих комітетів, об’єднаних територіальних громад з питань виконання заходів Програми підвищення енергоефективності Хмельницької області на 2017-2021 роки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора