Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Вересня, 2017 р., 09:37
Військова частина 3053 Національної гвардії України проводить набір чоловіків на військову службу за контрактом.  Вимоги до кандидатів вік від 18 років, придатність за здоров’ям, належна фізична та психологічна підготовка.
22 Вересня, 2017 р., 13:04
У вівторок, 19 вересня 2017 року, у приміщенні районної державної адміністрації під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олега Каруна відбулося засідання районного конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на приміських  маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району.   
21 Вересня, 2017 р., 10:39
20 вересня поточного року, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації О.Каруна відбулось засідання комісії  по визначенню розміру збитків землевласникам та землекористувачам Волочиської райдержадміністрації. На даному засіданні заслухано питання «Про розгляд листа Городоцької місцевої прокуратури № 74-4548 вих-17 від 11.09.2017 року щодо   використання  без правовстановчих документів  гр. Кобець В.О.  земельної ділянки водного фонду площею 31,6988 га, що заходяться за межами села Завалійки».
21 Вересня, 2017 р., 09:11
Про це зазначено під час обласної селекторної наради з питань проведення сівби озимих культур під урожай 2018 року. Головував на селекторі перший заступник голови адміністрації Володимир Кальніченко.
20 Вересня, 2017 р., 15:01
У вівторок, 19 вересня 2017 р., голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук провів робочу зустріч з начальником управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталієм Дзюбою.
19 Вересня, 2017 р., 17:22
У господарствах Волочиського району настав період традиційних осінніх робіт по збиранню технічних культур та підготовки ґрунтів до врожаю наступного року.
18 Вересня, 2017 р., 16:19
16 вересня на Хмельниччині відбулася обласна виставка “Агро-Поділля 2017”.  На виставці демонструвалася продукція провідних вітчизняних та зарубіжних виробників, сільськогосподарська техніка та обладнання. В широкому асортименті гостям та жителям області була представлена промислова та продовольча продукція, продукція бджільництва, харчової та переробної промисловості, органічне виробництво засоби захисту сільськогосподарських рослин, вироби народних умільців та багато іншого.
18 Вересня, 2017 р., 15:05
Відповідно до ч.1 ст.2 Закону України “Про колективні договори і угоди” колективний договір укладається на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форм власності й господарювання, які використовують найману працю і мають право юридичної особи.
15 Вересня, 2017 р., 17:17
Нещодавно представники райдержадміністрації, зокрема, начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Юрій Марущин, спільно з виконавчим директором заводу ПАТ «Номінал» Віктором Тимощуком провели робочу зустріч з генеральним менеджером в Україні компанії Sumitomo Elektrik Wiring Systems (Romania) SPL Лусианом Ангелески і представниками департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації – заступником директора департаменту  Іриною Дідух.
15 Вересня, 2017 р., 12:21
17-го вересня кожен рятувальник країни відзначає своє професійне свято. Сьогодні, 14-го вересня, в переддень професійного свята, всі рятувальники нашого краю зібрались на урочистості, які проходили в міському ЦКД "Гармонія". Їхнє гасло – запобігти, врятувати, допомогти. Саме за такими життєвими принципами живуть та працюють наші рятувальники. Начальник Волочиського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області О.Штанькевич, голова адміністрації В.Сергійчук, заступник голови районної ради С.Сутий, помічник народного депутата С. Лабазюка В.Петрук  привітали вогнеборців з нагоди цього дня нагородили кращих професіоналів своєї справи. Вручили подарункові сертифікати на покращення матеріальної бази.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора