Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочато підготовку до святкування Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України

Дата: 26.07.2017 16:10
Кількість переглядів: 557

 

Фото без опису26 липня у кабінеті голови райдержадміністрації В. Сергійчука відбулось засідання організаційного комітету з питання підготовки та відзначення у районі Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України. У заході взяли участь керівники району та міста, представники Війтовецької та Наркевицької селищних ОТГ, сільські голови, представники  апарату райдержадміністрації, благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч», ЦРЛ, поліції, ЗМІ.

В ході засідання було обговорено основні питання, щодо відзначення одних з найголовніших державних свят. Зокрема, було вирішено, що святкові заходи, приурочені Дню Державного Прапора України та Дню незалежності України відбудуться у Волочиську 23 та 24 серпня.

23 серпня відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України, після чого стартує велопробіг, приурочений Дню Державного Прапора України, а по його завершенню – урочисте нагородження учасників. Нагородження планується провести у трьох номінаціях: «найстарший учасник», «наймолодший учасник» та «сім'я-учасник». До участі у конкурсі запрошуються усі бажаючі.

Далі, згідно плану заходів, 23 серпня близько 19.00 год. відбудеться святкова концертна програма, приурочена 26-й річниці Незалежності України у мікрорайоні Волочиська - 1.

24 серпня святкові заходи розпочнуться із відкриття районної Дошки Пошани «Слава і гордість Волочиського району». Далі у планах святкування урочиста хода, покладання квітів, святкова концертна програма, спортивні та розважальні заходи та, звичайно, частування і вечірня концертна програма за участю відомих українських виконавців від благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч».

Оскільки це було перше засідання організаційного комітету із зазначено питання, було вирішено усі запропоновані ідеї детально обговорити та опрацювати і провести наступне засідання оргкомітету орієнтовно 10 серпня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора