Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Створено антирейдерський штаб

Дата: 30.08.2017 10:24
Кількість переглядів: 447

Фото без описуАби захистити наділи та збіжжя аграріїв від незаконних захоплень, за ініціативи Мін'юсту Хмельниччина стала однією з перших областей в державі, у якій створили антирейдерський штаб.

Метою створення даного штабу є попередження конфліктних ситуацій, які можуть мати місце при використанні земель сільськогосподарського призначення, інформування населення Хмельницької області про існуючі проблеми, ознайомлення землевласників та землекористувачів щодо їх прав та обов'язків.

Основними завданнями є: забезпечення захисту аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю, швидкого й ефективного реагування на будь-які незаконні дії стосовно протиправного захоплення майна аграрії; надання правової допомоги в оформленні правовстановлюючих документів на земельні ділянки; сприяння правоохоронним органам у фіксації вчинених правопорушень для подальшого притягнення винних осіб до відповідальності тощо.

До складу штабу увійшли керівники облдержадміністрації, прокуратури краю, територіальних органів Мін'юсту, Національної поліції, СБУ, Держгеокадастру та представники агробізнесу.

Контактні телефони оперативного штабу:

(022) 76-57-49, моб.тел. (067)-270-82-99

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора