Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначення Дня незалежності України

Дата: 24.08.2017 19:50
Кількість переглядів: 510

Сьогодні, 24 серпня у місті Волочиськ  відбулися урочисто-святкові заходи з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України.  

Фото без описуСвято розпочалося з відкриття районної Дошки Пошани.

До привітально слова було запрошено народного депутата України С. Лабазюка, голову районної ради С. Пазюка та першого заступника голови райдержадміністрації О.Каруна. 

Кращі колективи  та передовиків промислового, сільськогосподарського виробництва, комунального господарства, кращих представників інтелігенції  та  громадських організацій району, портрети яких цьогоріч занесені на районну Дошку Пошани урочисто відзначили дипломами, памятними фото та квітами.

За мужність і героїзм, виявлені в боях за незалежність та збереження територіальної цілісності України, з метою увіковічення пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції,які мешкали на території нашого району, посмертно присвоєно звання «Почесний громадянин Волочиського району»:

  • Солтису Юрію Миколайовичу – сержанту ЗСУ, який проживав у м.Волочиськ;
  • Мединському Ігорю Олександровичу – солдату ЗСУ, який проживав у с.Писарівка;
  • Суприкіну Олегу Олеговичу – солдату ЗСУ, який проживав у смт.Наркевичі.

Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять тих, хто боровся за незалежність та мир у нашій країні та вручено пам’ятні дипломи, нагрудні знаки і квіти родичам загиблих військовослужбовців. 

Далі, керівники району, представники об’єднаних територіальних громад, трудові колективи підприємств, установ та організацій,  державні службовці, депутати районної ради, ветерани Війни, учасники АТО, громадськість, учнівська молодь, жителі та гості району взяли участь у святковій ході. 

На великій сцені посеред площі розпочалася концертна програма. Спочатку усі разом з отцями різних конфесій помолилися за Україну, за полеглих захисників та тих, хто зараз виконує свій громадянський обов’язок. 

Після привітань народного депутата С.Лабазюка та очільників району і міста відбулось нагородження достойних громадян району відзнаками Президента України, голови Верховної Ради України, Почесними  грамотами та Фото без описуПодяками обласної державної адміністрації і обласної ради, спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради, грамотами міської ради, цінними подарунками і квітами.

Під час урочистої частини святкування на центральній площі міста розгорнулось наметове містечко, де проходила презентація традицій національної культури та української кухні, усі охочі змогли пригоститись смачною кашею та ковбасками, які готували справжні козаки на площі за підтримки благодійного фонду народного депутат С. Лабазюка «Ми поруч».

Святкування продовжилося  товариською  зустріччю  футбольних команд об’єднаних територіальних громад району на стадіоні «Юність».

А ввечері жителів та гостів міста розважали жваві пісні у виконанні відомої української співачки Ольги Полякової.

Фото без описуТакож делегація з нашого району взяла участь у святкуванні Дня незалежності України у м. Хмельницькому.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора