Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА У ШКОЛАХ Волочиського району

Дата: 01.09.2017 13:05
Кількість переглядів: 552

Промайнуло тепле літо і веселий, дзвінкий гамір заполонив класи і коридори навчальних закладів. Розпочинається новий навчальний рік, а свого роду і новий етап в житті тих, хто навчає і хто навчається.

День знань – свято завжди пам`ятне та хвилююче в житті кожної людини, кожної сім`ї, родини. Хтось сьогодні вперше переступить шкільний поріг, але більшість школярів піднялися на сходинку вище до вершин знань, подорослішали на цілий рік, стали мудрішими, на цілий рік наблизилися до самостійного життя.

1 вересня з нагоди Дня знань у навчальних закладах Волочиського району відбулись святкові урочистості.  Учні цього дня з квітами прийшли до рідної школи, аби привітати вчителів та один одного зі cвятом Першого дзвоника.

На святкування до учнів Купільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з подарунками, завітав голова районної державної адміністрації В. Сергійчук. Я впевнений, що кожен з вас, дорогі учні, усвідомлює, що навчання це не лише бажання сягнути глибин наук, а й необхідність, вимога суспільства, оскільки будь-якій державі, суспільству потрібні висококваліфіковані, високопрофесійні громадяни, здатні забезпечити розвиток і процвітання країни. Я бажаю вам наполегливості у навчанні, гарних оцінок, успіху і перемог. І пам’ятайте – кожна мрія стане реальністю, якщо ви цього хочете», – сказав Володимир Миколайович.

Перший заступник голови райдержадміністрації О. Карун побував на святі Першого дзвоника у Волочиському промислово-аграрному професійному ліцеї та у Завалійківській ЗОШ І-ІІІ ст., де святкували не лише свято Першого дзвоника, а і 50-ту річницю створення школи; голова районної ради С. Пазюк завітав на свято до Поповецької ЗОШ І-ІІІ ст.;  керуюча справами районної ради О. Трачук до Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст.; начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Ю.Марущин привітав дітей та учителів  Соломнянської та Гречанської шкіл.

Вітаємо усіх з новим навчальним роком, бажаємо, щоб цей навчальний рік був особливим у житті кожного із вас, щоб для учнів та вчителів школа залишалася місцем радісного навчання та душевної рівноваги, щоб щасливим був початок навчання для першокласників, для них розпочинається приємна подорож до знань, до дорослого життя, любіть рідну мову та землю, поважайте працю і знання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора