Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Квітня, 2018 р., 10:53
Щороку навесні, коли все зацвітає, зеленіє трава, природа пробуджується від зимового сну, ми згадуємо про Чорнобильську трагедію. Найпотужніша на той час атомна електростанція в Європі мала бути гордістю країни, але стала її трагедією. У ніч з 25 на 26 квітня 1986 року пролунав вибух на 4-му енергоблоці, який тисячам людей зруйнував стале життя, знищив житло, місце роботи, а найголовніше - здоров'я. Сьогодні у Волочиській районній центральній бібліотеці пройшла година історичної правди "Чорнобиль - біда на багато поколінь". На зустріч із старшокласниками ЗОШ I-III ст.№1 прийшли очевидці - ліквідатори аварії на ЧАЕС Габак М.Д., Суховецький Г.Г. та Чечевич Ф.С., які поділилися своїми спогадами, розповіли кожен свою історію перебування в чорнобильській зоні та відповідали на запитання присутніх.Зустріч завершилася словами подяки від головного спеціаліста сектору молоді, спорту, культури та туризму Волочиської райдержадміністрації Матусяка В.І. та квітами від працівників бібліотеки.
23 Квітня, 2018 р., 12:58
Сумна подія відбулась сьогодні у нашому районі.  На Центральній площі міста проходила прощальна церемонія із бійцем, який загинув у  зоні антитерористичної операції на Донбасі.
20 Квітня, 2018 р., 12:08
2018 рік став ювілейним для Волочиської ЗОШ І-ІІ ступенів №3, всіх її педагогів і вихованців різних часів. Вчора, 19 квітня, школа святкувала два величних ювілеї - 215 років з початку заснування школи у прикордонному містечку Волочиську, тоді Волинської губернії Старокостянтинівського повіту. Та ще один ювілей - 20 років родині “Світлиці”, заснованій у 1998 році. Школа-родина стала зачинателем всіх освітянських традицій,  храмом мудрості, науки, добра. Це не просто школа - це джерело натхнення, творчості, це історія 6-7 поколінь, виплеканих у стінах Волочиської ЗОШ №3.
19 Квітня, 2018 р., 09:34
Від сьогодні усі охочі зробити свій дім енергоефективним та заощаджувати на комунальних послугах можуть скористатися Урядовою програмою «теплих кредитів» в уповноважених банках (Ощадбанк, Укргазбанк, ПриватБанк)та отримати відшкодування у розмірі:
19 Квітня, 2018 р., 09:21
Запрошуємо Вас взяти участь або ж допомогти в поширенні інформації про Всеукраїнську теренову гру “Гурби-Антонівці”, яка відбудеться з 28 квітня по 01 травня 2018 року на межі Тернопільської та Рівненської областей.
18 Квітня, 2018 р., 17:06
18 квітня 2018 року  під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації  Каруна О.В. відбулося засідання комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.
18 Квітня, 2018 р., 11:07
Справжнім прикладом єднання та сімейного взаєморозуміння вже традиційно, щороку, в нашому районі проходить фестиваль «Тато, мама, я  -спортивна сім'я!». Назва дійства – говорить сама за себе.
17 Квітня, 2018 р., 16:09
  17 квітня під головуванням першого заступника голови адміністрації Володимира Кальніченка розпочато заслуховування керівників районних державних адміністрацій, міських (міст обласного значення) виконавчих комітетів, об’єднаних територіальних громад з питань виконання заходів Програми соціально-економічного розвитку Хмельницької області на 2017 рік, Програми підвищення енергоефективності Хмельницької області на 2017-2021 роки, переліку проектів щодо використання коштів на об’єкти інфраструктури та основні напрями роботи у 2018 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора