Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волочиська ЗОШ І-ІІ ступенів № 3 відзначила славний ювілей

Дата: 20.04.2018 12:08
Кількість переглядів: 548

Фото без опису2018 рік став ювілейним для Волочиської ЗОШ І-ІІ ступенів №3, всіх її педагогів і вихованців різних часів. Вчора, 19 квітня, школа святкувала два величних ювілеї - 215 років з початку заснування школи у прикордонному містечку Волочиську, тоді Волинської губернії Старокостянтинівського повіту. Та ще один ювілей - 20 років родині “Світлиці”, заснованій у 1998 році. Школа-родина стала зачинателем всіх освітянських традицій,  храмом мудрості, науки, добра. Це не просто школа - це джерело натхнення, творчості, це історія 6-7 поколінь, виплеканих у стінах Волочиської ЗОШ №3.

Побудована школа у 1803 році, в затишному куточку м.Волочиськ.  Останні 20 років на посаді директора плідно трудиться Казанішена О.М. На сьогоднішній день школа налічує 10 класних кімнат, комп’ютерний клас, майстерню, їдальню, Фото без описумузей історії школи, внутрішній туалет, великі спортивний та ігровий майданчики, пришкільну ділянку.  У її стінах навчається 88 дітей, з них 25 дітей з багатодітних сімей.  

Зі словами привітань до присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Віталій Пендилюк, нагородив почесними грамотами голів районної державної адміністрації та районної ради та цінними подарунками.     Спогадами про роботу й навчальний процес поділилися колишні директори, вчителі та учні школи. Порадували присутніх у залі і вихованці та педагогічний колектив, які підготували та показали цікаву музично-розважальну программу.   Школі є чим пишатися, але і є про що мріяти. Адже все що тут пережито, що зроблено і що залишено після себе – це вже історія школи. А її нові сторінки вже пишуть сучасники і творитимуть майбутні Фото без описупокоління.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора