Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Червня, 2018 р., 12:19
1 червня - Міжнародний день захисту дітей. Це свято, до якого, без перебільшення, причетний кожний. Адже всі ми разом із чудової країни - Дитинство. Дорослі завжди будуть робити все можливе, аби обличчя дітей світилися щасливими усмішками, здійснювалися найзаповітніші дитячі мрії.
31 Травня, 2018 р., 17:15
Сьогодні, 31 травня 2018 року під керівництвом голови адміністрації В. Сергійчука відбулося чергове засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.
30 Травня, 2018 р., 15:44
Уряд запроваджує пілотний проект із соціального захисту сімей з дітьми та підтримки розвитку відповідального батьківства.
30 Травня, 2018 р., 09:55
У перший день літа відзначається  Міжнародний день  захисту дітей – прекрасне  свято радості та одвічної надії. Саме в дітях ми хочемо  бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
29 Травня, 2018 р., 17:04
26  травня 2018 року  Полянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. Волочиської міської об'єднаної територіальної громади відзначила свій 80 – річний ювілей.  Для  світової історії – це лише коротка  мить, але для   вчителів  та учнів школи -  це ціле життя.  З великою любов’ю розпочинає урочистості вступним словом директор Матвійчук Світлана Володимирівна. Радість свята розділяють дорогі і шановні гості :  народний депутат України С.Лабазюк, голова  районної державної адміністрації  В. Сергійчук,  голова Волочиської ОТГ К. Черниченко,  староста села Г. Басистюк,  почесний учень і гордість району А. Мельник, інвестор краю, генеральний директор компаній VITAGRO П. Лабазюк, настоятель церкви  В. Бих.  Ще на свято з’їхались випускники попередніх років. Подвір’я переповнено позитивом, дитячим сміхом, квітами та подарунками. Щемом переповнилося серце, коли до підняття прапора запросили колишніх випускників – медалістів Мамчин О. та Микитюк А.  
23 Травня, 2018 р., 11:15
Спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» (далі - спартакіада) - це відкритий спортивний захід, що проводиться з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва (далі - потерпілі на виробництві), цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора