Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2018 р., 14:21
  Військовослужбовці Збройних Сил України з честю і достоїнством виконують завдання по захисту цілісності та суверенітету України в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, сумлінно несуть службу в пунктах постійної дислокації. Багато з них нагороджені державними нагородами, відомчими нагородами Міністерства оборони України та Збройних Сил України.
10 Квітня, 2018 р., 11:01
Три об’єднані територіальні громади Волочиського району отримають державну субвенцію на розвиток інфраструктури. Фінансове забезпечення спрямовано на підвищення якості надання послуг, реконструкцію та ремонт вулиць і доріг, відбудову соціальних об’єктів, закупівлю транспортних засобів у громадах. Відповідне рішення було ухвалено 4 квітня на засіданні Уряду.
06 Квітня, 2018 р., 11:35
Шановні жителі Волочиського району! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Воскресіння Христового!
06 Квітня, 2018 р., 11:32
Щиро вітаємо вас з найвеличнішим святом для всіх християн світу – Воскресінням Христовим!           
06 Квітня, 2018 р., 10:26
Гроза відноситься до найбільш небезпечних для життя і здоров´я людини природних явищ.
06 Квітня, 2018 р., 10:04
Голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук прийняв участь у роботі позачергової  26 сесії районної ради, яка відбулася 5 квітня 2018 року. У роботі сесії також взяли участь 26 депутатів районної ради, депутат обласної ради Віктор Чубар, керівники відділів та управлінь РДА, сільські голови, представники ОТГ, правоохоронних органів, ЗМІ.
05 Квітня, 2018 р., 15:04
«Цьогорічні погодні умови та ресурси дозволяють аграріям зробити усе для того, аби весняно-польові роботи пройшли відповідно графіку», - про це зазначив перший заступник голови адміністрації Володимир Кальніченко під час селекторної наради з питань підтримки з держбюджету галузі АПК та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2018 році.
05 Квітня, 2018 р., 14:12
5 квітня поточного року в Головному управлінні Держгеокадастру у Хмельницькій області відбулося урочисте вручення наказів про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність першим об’єднаним територіальним громадам Хмельниччини: Вовковинецькій, Колибаївській, Крупецькій та Олешинській.
05 Квітня, 2018 р., 12:49
Волочиський районний центр первинної медико-санітарної допомоги повідомляє, що підписання декларацій про вибір лікаря з надання первинної медичної допомоги у Волочиському районі розпочнеться з 1 червня 2018 року.
05 Квітня, 2018 р., 11:51
Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, “Про жертви нацистських переслідувань” передбачено виплату щорічної разової грошової допомоги до 5 травня ветеранам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною та особам, на яких поширюються вищезазначені закони.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора