Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 
27 Березня, 2018 р., 16:18
Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості.  За будь-яких обставин інтереси та права дітей стоять на першому місці. Адже ефективний захист прав дитини - один із пріоритетів  соціальних ініціатив Президента України. Саме тому влада сьогодні докладає максимум  зусиль для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених на захист прав дітей.
27 Березня, 2018 р., 12:33
Це комунікаційний майданчик, який щотижня у форматі робочих відео-нарад збиратиме керівників та представників 24 регіональних центрів децентралізації, органів місцевого самоврядування та ОДА. Також, до цієї комунікації залучені представники донорських проектів, експерти за різними напрямами та представники профільних міністерств.  Під час нарад буде обговорюватись два основних блоки питань: динаміка створення ОТГ та впровадження проектів секторальної децентралізації.
26 Березня, 2018 р., 12:29
«Ціла низка подій останнього часу свідчить, що боротьба справжніх патріотів України за право жити у суверенній незалежній сильній демократичній європейській державі точиться на всій її території, від Донбасу, де здійснюється пряма агресія проти нашої держави, до Закарпаття, яке стало об'єктом атаки російських спецслужб з метою ускладнити відносини з нашими західними партнерами», - зазначив Президент Петро Порошенко під час виступу на урочистому заході з нагоди відзначення 4-ї річниці Національної гвардії України.
26 Березня, 2018 р., 10:55
24-25 березня у спортивно – оздоровчому комплексі «Дружба» Волочиського машинобудівного заводу ПАТ «Мотор Січ» проходив Чемпіонат Волочиського району з футзалу – 2018 серед команд установ, організацій, підприємств.
26 Березня, 2018 р., 10:43
Президент Петро Порошенко заявляє, що членство у Європейському Союзі і Північноатлантичному Альянсі є стратегічною метою України. Глава держави наголосив, що має намір ініціювати внесення змін до Конституції для того, щоб зробити цей процес незворотнім.
26 Березня, 2018 р., 09:38
Кабінет Міністрів України виділяє безпрецедентні кошти на ремонт та будівництво доріг, тож вимагає якості робіт і залучення місцевої влади до будівництва через механізми фінансової децентралізації. Про це в ефірі одного із загальнонаціональних телеканалів сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.«У 2016 році я взяв під свою відповідальність питання доріг. Обсяги фінансування стали значно більшими, - сказав Глава Уряду. -  Ми за 3-5 років відновимо дороги України. Вже зараз ми підвищили відповідальність підрядників - створили мобільні групи перевірки. Хто халтурив при будівництві, виправить помилки за свій рахунок. Також запроваджуємо гарантії якості на 5-10 років».
23 Березня, 2018 р., 16:24
23  березня 2018 року  під керівництвом голови районної державної адміністрації  Сергійчука В.М.   проведено засідання районної робочої групи   з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора