Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

відбулося засідання комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам

Дата: 18.04.2018 17:06
Кількість переглядів: 406

Фото без опису18 квітня 2018 року  під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації  Каруна О.В. відбулося засідання комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

На порядок денний  було винесено питання  про розгляд листа Волочиської міської об'єднаної територіальної громади від  27.03.2018 року  № 433  щодо проведення перерахунку  збитків,  заподіяних Волочиській міській об’єднаній територіальній громаді в особі Волочиської міської ради Кучером Олександром Васильовичем без використання правовстановлюючих документів на земельні ділянки на території м.Волочиська, за уточнений період фактичного використання. В засіданні комісії взяли участь представники Волочиської міської ради Дацюк В.П. та Гамрецький В.М., а також Кучер О.В., власник частини комплексу будівель та споруд тепличного комбінату  за адресою м. Волочиськ, вул. Котляревського (Котовського), 15.

Комісія одноголосно  прийняла рішення: нарахувати Кучеру Олександру Васильовичу збитки (у вигляді орендної плати за землю) в розмірі 749 213,20 грн., що заподіяні  Волочиській міській раді без використання правовстановлюючих документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора