Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Червня, 2018 р., 12:26
08 червня 2018 року під керівництвом голови райдержадміністрації В. Сергійчука  проведено спільне засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення),  пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
08 Червня, 2018 р., 14:38
Під час наради з питань розвитку територій, яка відбулась в Хмельницькій обласній державній адміністрації, начальник Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області Анатолій Марценюк проінформував присутніх щодо порушень з оплати праці, виявлених в ході контрольних заходів, проведених працівниками Управління. 
08 Червня, 2018 р., 11:42
8 червня 2018 року заступник голови  адміністрації В.Пендилюк провів засідання комісії з питань призначення (відновлення)соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 
07 Червня, 2018 р., 14:06
З метою підвищення якості надання медичних послуг, рівня обслуговування населення району сьогодні під керівництвом голови адміністрації В.Сергійчука відбулася нарада щодо роботи районного центру первинної медико-санітарної допомоги в умовах реформування. У даній нараді взяли участь перший заступник, заступник голови райдержадміністрації, головні лікарі районного центру первинної медико-санітарної допомоги та комунального неприбуткового підприємства первинної медико-санітарної допомоги Волочиської ОТГ, представники об’єднаних територіальних громад району.  
07 Червня, 2018 р., 12:38
Поточного року в процес вступу абітурієнтів до вищих навчальних закладів запроваджуються деякі новації, що сприятимуть вдосконаленню вступної кампанії, підвищать її прозорість та забезпечать рівність у реалізації права громадян на отримання якісної вищої освіти.
07 Червня, 2018 р., 11:17
Шановні працівники легкої промисловості!  Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників легкої промисловості.  Легка промисловість, маючи значний виробничий потенціал та підвищуючи рівень технічного оснащення виробництва і професійної підготовки робітників, активно відстоює свої позиції на ринку. Своєю невтомною працею ви робите вагомий внесок у розвиток виробництва товарів  споживання, чим забезпечуєте дієвість соціальної політики району та держави.  Упевнений, що ваш професіоналізм, відповідальне ставлення до справи, усвідомлення важливості своєї праці для розвитку економіки держави є запорукою подальших успіхів, налагодження нових взаємовигідних виробничих зв’язків, підвищення якості та розширення асортименту товарів і головне – поліпшення добробуту людей.  У цей святковий день бажаю вам щастя, здоров’я, благополуччя і плідної праці. Нехай добро і щедра доля не обминають вас і ваші родини!
06 Червня, 2018 р., 12:01
Дитинство – найкращий період у житті кожної людини, пора надій та сподівань. Діти – наше найдорожче багатство. Заради їх щастя ми долаємо всі труднощі і перешкоди, в них – надія на щасливе майбутнє нашої країни.
05 Червня, 2018 р., 12:48
 Волочиське відділення Красилівської ОДПІ ГУ ДФС у Хмельницькій області повідомляє, що нормами Податкового кодексу України закріплено право фізичних осіб - платників податку на майно звернутись з письмовою заявою до контролюючого органу для проведення звірки даних, що стали підставою для визначення розміру податкових зобов'язань з такого податку.
04 Червня, 2018 р., 16:35
Шановні журналісти!  Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем журналіста!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора