Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Квітня, 2018 р., 11:45
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду  відзначив великий позитивний ефект у сфері поліпшення громадського здоров’я  урядової програми «Доступні ліки», що  покликана забезпечити життєво необхідними препаратами хворих на астму, діабет та серцево-судинні захворювання.
05 Квітня, 2018 р., 09:23
Планом роботи райдержадміністрації на I квартал 2018 року передбачалось внесення на розгляд сесії районної ради наступних питань:
05 Квітня, 2018 р., 09:05
 На гарячу лінію Кабінету Міністрів України «15-45» надходили непоодинокі скарги про те, що пільговикам - чорнобильцям, учасникам бойових дій, дітям з багатодітних сімей, ветеранам військової служби, особам з інвалідністю тощо - відмовляють у безкоштовному проїзді в громадському транспорті. З іншого боку частими були нарікання перевізників, які заявляли про свої фінансові втрати, бо за щось потрібно ремонтувати транспортні засоби та підтримувати їх у належному стані. 
04 Квітня, 2018 р., 16:32
4 квітня відбулося перше у цьому році засідання Хмельницької обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.  Зі вступним словом до присутніх звернувся голова обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення – заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Валерій Олійник.
04 Квітня, 2018 р., 12:20
На одне із найбільших християнських свят – Великдень, в храмах та церквах  збиратиметься велика кількість людей, безпека яких – одне з пріоритетних завдань органів влади. Напередодні свята необхідно бути обачними та вкрай обережними, не забувати про правила безпеки й поведінки у багатолюдному місці.
04 Квітня, 2018 р., 10:50
04 квітня у м. Волочиськ пройшов Регіональний збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування на тему «Роль учнівського самоврядування у формуванні національно-патріотичних почуттів старшокласників», організатором якого став Волочиський будинок дитячої та юнацької творчості. Малий зал ЦКД «Гармонія» зібрав авангард учнівських лідерів м. Волочиська та представників обласної ради старшокласників.
03 Квітня, 2018 р., 11:06
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман спільно з членами Уряду заклав капсулу будівництва ІІ черги Національного музею «Меморіал жертв Голодомору». Рішення про будівництво схвалене Урядом в рамках відзначення 85 роковин страшної трагедії.
02 Квітня, 2018 р., 14:31
Аграрії Волочиського району вчасно та якісно підготувались до проведення комплексу весняно-польових робіт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора