Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Квітня, 2018 р., 12:59
Петро Порошенко зустрівся з військовослужбовцями 79 десантно-штурмової бригади та бійцями Нацгвардії, які боронять Україну на Сході та передав їм Великодні кошики, підготовлені дружиною Глави держави Мариною Порошенко, а також оберіги від дітей Сумщини. «Сьогодні, коли вся країна, всі віруючі люди святкують Вербну неділю, я хотів би передати слова щирої вдячності не тільки від себе, а й від всієї моєї родини», - сказав Петро Порошенко. Президент подякував воїнам за те, що вони міцно тримають оборону, за їхню мужність, звитягу та високий бойовий дух. «Дуже дякую вам за те, що ви бороните кожен клаптик української землі», - звернувся він до воїнів. «Нам треба тримати порох сухим. Нам треба бути готовими продемонструвати у будь-яку хвилинку боєздатність українських військ», - сказав Президент. Глава держави також зауважив, що на сьогоднішній день армії українці довіряють найбільше. «І нам потрібно зробити все, щоб цю довіру зберегти, і найголовніше – виправдати», - наголосив він. За матеріалами офіційного інтернет-представництва Президента України
30 Березня, 2018 р., 14:34
В черговий раз відправлено вантаж із продуктами харчування для наших підопічних морських піхотинців, які на даний час виведені із зони бойових дій і перебувають на полігоні у селищі Чаплинка Херсонської області. З ними воював та був поранений наш земляк із міста Волочиська Сергій Розвод.
30 Березня, 2018 р., 14:19
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про затвердження Річної національної програми під егідою Комісії Україна – НАТО на 2018 рік».
30 Березня, 2018 р., 14:16
За дорученням заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети 28 березня на базі Подільського державного аграрно-технічного університету м. Кам’янець-Подільський Українським науково-дослідним інститутом продуктивності агропромислового комплексу за підтримки проекту ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики» відбувся науково-практичний семінар «Особливості участі в державних програмах підтримки сільськогосподарських виробників у 2018 році». Участь у семінарі взяли начальник та головний спеціаліст відділу агропромислового та економічного розвитку управління агропромислового, економічного розвитку та інфрастуктури райдержадміністрації Галас Р.Р. та Доскоч А.В.
30 Березня, 2018 р., 10:41
Голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук прийняв участь у розширеному засіданні колегії облдержадміністрації, яке відбулось 29 березня 2018 року під керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука, за участю голови обласної ради Михайла Загородного, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів ЦОВВ, голів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад.
29 Березня, 2018 р., 12:10
 29 березня заступник голови райдержадміністрації Віталій Пендилюк провів нараду за участю представників сектору ЦЗ ГУ ДСНС в Хмельницькій області, управління соціального захисту населення, сектору освіти, культури райдержадміністрації, центральної районної лікарні щодо необхідності обстеження місць масового скупчення людей (дітей), а саме: заклади освіти, дитячі садочки, заклади охорони здоров'я, установи по обслуговуванню одиноких престарілих громадян з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій чи пожеж. Необхідно перевірити наявність первинних засобів пожежогасіння на місцях, з’ясувати, як облаштовані шляхи евакуації на об’єкті. Крім того,   не зайвим буде провести додатковий інструктаж для закріплення навичок дій громадян в умовах надзвичайної ситуації. Прикласти максимум зусиль щодо недопущення виникнення даних ситуацій. По завершенню наради Віталій Володимирович надав ряд доручень, які вимагають негайного виконання.
29 Березня, 2018 р., 12:08
Забезпечення захисту аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю є одним з актуальних питань, оскільки в умовах сьогодення в Україні діє до 50 професіональних рейдерських груп.
29 Березня, 2018 р., 11:52
На території Хмельниччини спостерігається густий туман. І надалі синоптики прогнозують обмежену видимість – менше 1 км.
29 Березня, 2018 р., 10:58
Сьогодні ми маємо синергію зусиль органів місцевої влади, Уряду і міжнародних партнерів щодо розбудови мережі Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів) на місцях. Таке партнерство сприяє створенню сучасних ЦНАПів за кошти місцевих бюджетів, ДФРР, субвенції для ОТГ та програми «U-LEAD з Європою». Тому від місцевої влади та громад важлива ініціатива в цьому напрямку, яку ми як Уряд будемо підтримувати і впроваджувати. Про це на загальних зборах Асоціації ОТГ заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора