Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Травня, 2018 р., 15:14
Щороку в третю неділю травня ми в жалобі схиляємо голови перед нашими співвітчизниками, що стали жертвами кривавого тоталітарного режиму. Намагаючись позбавити наш народ його національної свідомості, історичної пам’яті та прагнення до свободи мільйони українців, зокрема і наших земляків, було закатовано у застінках НКВС, розстріляно, відправлено у табори, тюрми, висилки. Їм було винесено смертний вирок лише за те, що були українцями і мали сміливість говорити про це вголос. 
21 Травня, 2018 р., 14:46
Цього року у січні місяці у село Курилівка  прийшла страшна звістка: в зоні проведення антитерористичної операції, загинув їхній земляк Вегера Геннадій Петрович.
21 Травня, 2018 р., 12:50
Під керівництвом голови райдержадміністрації Сергійчука В.М. 21 травня відбулося  засідання організаційного комітету з питання відзначення 95-ї річниці утворення Волочиського району. Засідання відбулося за участю начальників управлінь та відділів районної державної адміністрації, а також представників підприємств, установ, організацій, які будуть задіяні в організації святкових заходів.
21 Травня, 2018 р., 11:42
  Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Хмельницької області представив активу області новопризначеного голову Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Лозового.
18 Травня, 2018 р., 11:51
Як усякий вид спорту, теніс теж має свою філософію. Грати потрібно як для свого задоволення, так і для задоволення оточуючих, бо ж хто не хоче побачити якісну гру? Спорт, зокрема теніс, має слугувати психологічною розрядкою для людини, а щоб подружитися із маленькою ракеткою, цей вид спорту треба перш за все любити.
18 Травня, 2018 р., 11:44
З метою підвищення якості надання медичних послуг, рівня обслуговування населення району 17 травня поточного року під керівництвом голови адміністрації В.Сергійчука відбулася нарада щодо функціонування установ первинної медико-санітарної допомоги в районі. У даній нараді взяли участь перший заступник, заступник голови райдержадміністрації, головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги, представники об’єднаних територіальних громад району.  
17 Травня, 2018 р., 10:30
Уже традиційно у третій четвер травня в Україні проходить акція «День вишиванки». Цього річ цей день випав на 17 травня. День вишиванки – це свято, коли українці в будній день одягають вишиванку на роботу, школу  чи садочок, вдома. Це свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, а також об’єднати українців. Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів.
16 Травня, 2018 р., 11:22
Для українців вишиванка – це символ благополуччя і любові в сім’ї, а свято вишиванки символізує національну єдність нашого народу. Щороку у третій четвер травня українці відзначають День української вишиванки, свято, що єднає Україну.
15 Травня, 2018 р., 10:02
Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки у 2018 році.
15 Травня, 2018 р., 09:40
                                                                                                                  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора