Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини Волочиської районної адміністрації

Дата: 15.12.2020 15:32
Кількість переглядів: 7286

     Фото без опису      Питання забезпечення прав та інтересів дітей, створення безпечного середовища для їх проживання, виховання  перебуває на постійному контролі голови Волочиської райдержадміністрації Юрія МАРУЩИНА. Адже, кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності.  Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.  

            15 грудня 2020 року   відбулося засідання комісія з питань захисту прав дитини.

На  розгляд комісії  виносилося ряд  питань:  про можливість позбавлення батьківських прав матері   відносно  дитини; про  визначення місця проживання дитини;  про надання дозволу громадянам  на укладення договору дарування квартири  на ім’я дитини; про  доцільність надання щорічної додаткової оплачуваної відпустки громадянкам   Волочиського району; про надання дозволу батькам на приватизацію земельної ділянки, для ведення особистого селянського господарства, що знаходяться на території Волочиського району  на ім’я дитини.

В засіданні взяли участь представники управлінь та відділів райдержадміністрації, освіти, поліції, управління соціального захисту населення, міської та селищних ОТГ.

        Після розгляду заяв та документів, членами комісії було проведено співбесіди з заявниками та прийнято рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора