Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2020 11:10
Кількість переглядів: 7335

Фото без описуЦя дата в календарі й історії нашої країни приурочена до дня прийняття Державною комісією в експлуатацію комплексу захисних споруд над четвертим зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Сьогодні, біля пам'ятного знаку жертвам і ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС відбулося покладання квітів за участю керівництва району та представників громадськості.

Учасники мітингу на знак глибокої шани, світлої пам’яті загиблих під час Чорнобильської трагедії вшанували їх хвилиною мовчання.

Голова адміністрації Юрій Марущин звернувся до присутніх зі словами вдячності за здійснений подвиг: «Сьогодні ми схиляємо голови та пам’ятаємо людей, які  ліквідували наслідки аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Ми шануємо тих,  хто незважаючи на смертельну загрозу для свого життя, зробили все, щоб захистити та вберегти мирних людей від жахливої біди – Чорнобильської трагедії! Щиро дякую кожному з вас за героїзм та мужність і зичу міцного здоров'я, сімейного благополуччя, миру та злагоди».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора