Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2017 р., 16:18
Щорічно, 15 лютого вся Україна і наш район, зокрема, вшановують учасників бойових дій на території інших держав. Так, сьогодні у Волочиську відбулись урочисті  заходи відповідної тематики. З центральної площі міста колона за участю керівників району, трудових колективів, організацій, установ, громадських об’єднань, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО вирушила до скверу Меморіалу Слави де було покладено квіти до пам’ятного знаку воїнам–афганцям та каменю закладеного на  місті встановлення пам’ятника воїнам АТО, вшановано пам'ять загиблих хвилиною мовчання. Після покладання квітів, урочистості продовжились у центрі культури та дозвілля «Гармонія» де відбулась концертна програма.
 
15 Лютого, 2017 р., 13:37
Для отримання ліцензії  на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами суб'єкти господарювання, які здійснюють торгівельну діяльність на території Волочиського району, можуть звернутися до  Центру обслуговування платників Волочиського відділення  Красилівської ОДПІ із заявою на видачу ліцензії.
15 Лютого, 2017 р., 13:32
 У читацькому залі Волочиської центральної бібліотеки, за участі районного керівництва, громадськості та учнівської молоді, до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав проведено патріотичну годину на тему «Афганська війна: як це було». У вступному слові ведуча представила присутнім учасників бойових дій на території інших держав Сафронюка Вадима Степановича (Куба), Лемешева Кирила Карповича (Сирія), Прозоровського Валерія Михайловича (Афганістан); учасника війни в Афганістані та діючого офіцера АТО Кочупінду Валерія Сергійовича, учасника АТО Пукаса Романа Олександровича. У виступах ці мужні люди поділилися власними спогадами про хід цих подій, закликали молоде покоління пам’ятати подвиг полеглих, з гідністю виконувати свій громадянський обов’язок, бути справжніми патріотами своєї держави та берегти мир.
14 Лютого, 2017 р., 15:22
14 лютого відбулося засідання оргкомітету з нагоди відзначення в районні Дня Героїв Небесної Сотні. Як відомо, Указом Президента України вшанування Героїв Небесної Сотні проводиться в державі 20 лютого. Засідання оргкомітету проводив голова Волочиської райдержадміністрації В.Сергійчук. Тож, за результатами засідання вирішено, що о 09.50 год. 20 лютого біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні у м. Волочиськ відбудеться покладання квітів та буде відслужено панахиду пам’яті Героїв Небесної Сотні.
13 Лютого, 2017 р., 15:15
Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації О.Каруна, відбулося засідання комісії районної державної адміністрації з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.
13 Лютого, 2017 р., 10:42
Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 11 лютого, у спортивному залі «Дружба», Волочиського машинобудівного заводу ПАТ «Мотор Січ», відбувся турнір на Кубок району з волейболу. 
10 Лютого, 2017 р., 20:12
Відвідання родин загиблих побратимів – традиція, якої беззастережно дотримуються волочиські інтернаціоналісти. На афганській війні загинули вісім військовослужбовців нашого краю. Їхні імена викарбувані на пам’ятному знаку у міському Меморіалі Слави. І от, сьогодні, 10 лютого заступник голови районної адміністрації В.Пендилюк та воїни-інтернаціоналісти напередодні чергової річниці виведення військ колишнього СРСР із Афганістану відвідали сім’ї воїнів, які загинули під час виконання інтернаціонального обов`язку в Афганістані.  
10 Лютого, 2017 р., 19:38
10 лютого  відбулася нарада  Волочиського районного товариства інвалідів, у даному засідані взяли участь і представники влади, а саме голова районної державної адміністрації В. Сергійчук та голова районної ради С.Пазюк. 
09 Лютого, 2017 р., 16:49
Нещодавно в результаті обстрілів терористами мирної Авдіївки, у місті припинено електропостачання, обмежено тепло та водопостачання. Від обстрілів постраждали не тільки військові, які боронять Україну від ворога, але й місцеве населення, і тепер їм необхідна допомога.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора