Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Лютого, 2017 р., 16:39
Сьгодні, 9 лютого  відбулось засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції при Волочиській районній державній адміністрації, в складі: голови комісії Пендилюка В.В. - заступника голови районної державної адміністрації та членів комісії: Партики О.Г. - начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Курейко О.А. - головного спеціаліста відділу призначення управління соціального  захисту населення райдержадміністрації, Дмитрук С.Я. - начальника управління Пенсійного фонду України у Волочиському районі, Корецької І.Й. - начальника відділення ВД ФССНВ у Волочиському районі, Скиби О.П. - директора районного центру зайнятості. 
08 Лютого, 2017 р., 17:02
03 січня 2017 року Петро Порошенко підписав Закон України «Про Вищу раду правосуддя». Цим документом, зокрема, внесені зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Ці зміни набрали чинності  5 січня 2017 року.
07 Лютого, 2017 р., 15:59
Сьогодні, 7 лютого під керівництвом голови райдержадміністрації проведено нараду з питання реорганізації первинної медицини. У даній нараді взяли участь заступники голови райдержадміністрації, голова районної ради, головні лікарі центральної районної лікарні та районного центру первинної медико-санітарної допомоги, голови об’єднаних територіальних громад району, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації. У вступному слові Володимир Миколайович зазначив, що наша держава знаходиться у стані одночасного реформування багатьох галузей, зокрема адміністративно-територіальна реформа відбувається паралельно із реорганізацією первинної медицини. А оскільки на території нашого району створено три об’єднаних територіальних громади, для нас це важливі питання, які потрібно вирішувати разом.
06 Лютого, 2017 р., 17:00
За сприяння народного депутата України С.Лабазюка та голови районної державної адміністрації В.Сергійчука, 3 лютого у Волочиську відбулася зустріч керівників різних поколінь. На цю зустріч зібрались керівний актив посадовців, керманичі підприємств, організацій, установ, які відповідали за важливі ділянки життєдіяльності району: енергопостачання, будівництво, сільськогосподарську та промислову галузь, охорону здоров’я, газопостачання тощо, організовували роботу об’єктів соціального й комунального призначення, працювали в апараті управління селищних, районної рад, райдержадміністрації, а також створювали, розбудовували та розвивали район.
06 Лютого, 2017 р., 13:01
У різних областях України люди і місцеві органи влади шукають можливості допомогти мешканцям Авдіївки, яка перебуває під постійними обстрілами агресора.
02 Лютого, 2017 р., 18:56
Про  підготовку до відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав йшлося  2 лютого на засіданні оргкомітету під керівництвом голови райдержадміністрації В.Сергійчука. Вирішено, що 15 лютого у Волочиську відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів до пам’ятного знаку спорудженого в пам’ять полеглим учасникам  бойових дій в Афганістані, у закладах освіти району будуть проведені уроки, тематичні круглі столи, зустрічі з учасниками бойових дій в Афганістані. «Ми не маємо права забути Афганську війну, - зауважив Володимир Миколайович – Цього року ми відзначатимемо чергову річницю, відколи остання колона радянських військ була виведена з Афганістану. Тому ми маємо зробити все, щоб гідно відзначити в районі День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, розділити біль втрат з рідними і близькими воїнів, які полягли на чужих землях». За підсумками засідання Володимир Миколайович дав відповідні доручення працівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.
02 Лютого, 2017 р., 08:46
Звертаюсь до Вас з проханням разом допомогти постраждалим жителям Авдіївки.
02 Лютого, 2017 р., 08:44
З метою реалізації пункту 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», для ефективного та вчасного подання державними службовцями електронних декларації 1 лютого 2017 року під керівництвом заступника голови райдержадміністрації В.Пендилюка проведено нараду з працівниками управлінь та відділів райдержадміністрації.
31 Січня, 2017 р., 20:28
31 січня у Хмельницькій облдержадміністрації розпочалися співбесіди з головами районних державних адміністрацій, міськими (міст обласного значення) головами, головами об’єднаних територіальних громад області з питань збалансування бюджетів, дотримання вимог законодавства щодо мінімальної заробітної плати, заходів з підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери та соціально-економічного розвитку територій на 2017 рік.
31 Січня, 2017 р., 19:10
Сьогодні, 31 січня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації В.Пендилюка проведено засідання Комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора