Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Краматорська та Авдіївки відправлено гуманітарний вантаж

Дата: 09.02.2017 16:49
Кількість переглядів: 535

Фото без описуНещодавно в результаті обстрілів терористами мирної Авдіївки, у місті припинено електропостачання, обмежено тепло та водопостачання. Від обстрілів постраждали не тільки військові, які боронять Україну від ворога, але й місцеве населення, і тепер їм необхідна допомога.  

Керівництвом Хмельницької облдержадміністрації було прийнято рішення організувати централізовану доставку гуманітарних вантажів з області до Краматорська та Авдіївки. В результаті чого головам райдержадміністрацій, міським (міст обласного значення) головам було надіслано листи з проханням вжити організаційних заходів та якнайшвидше забезпечити відправку гуманітарних вантажів до міст Краматорська та Авдіївки Донецької області з метою надання невідкладної допомоги у відновленні життєдіяльності м. Авдіївки та забезпечення найнеобхіднішим постраждалого населення.  

Фото без описуЗа дорученням голів райдержадміністрації та районної ради В. Сергійчука та С. Пазюка відповідні листи із проханням долучитися до збору гуманітарного вантажу були надіслані головам ОТГ району, сільських рад, приватним підприємцям. Відповідні оголошення про збір гуманітарного вантажу постраждалому населенню Авдіївки були розміщені на офіційних сайтах райдержадміністрації та районної ради.

На це прохання відгукнулася досить таки значна частина населення Волочищини, і за досить короткий термін вдалося зібрати 9 тонн гуманітарного вантажу, з них 1 тонна – теплі речі, ковдри, подушки, одяг, а решта – продукти харчування, ліки тощо.

Дев'ятого лютого зібраний спільними зусиллями гуманітарний вантаж було відправлено до аварійно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області (с. Олешин, Хмельницького району), звідки він, найближчим часом буде доставлений до Краматорська та Авдіївки.

Керівники району висловлюють щиру вдячність головам об’єднаних територіальних громад району, сільських рад, старостам населених пунктів району, які відгукнулися на прохання та посприяли збору гуманітарного вантажу для жителів Авдіївки та Краматорська.

Окремі слова вдячності голови райдержадміністрації В. Сергійчук та районної ради С. Пазюк висловлюють жителям району, які з розумінням віднеслися до проблем жителів Авдіївки та активно долучилися до формування гуманітарного ватажу, приватним підприємцям, які надали ковдри, матраци, подушки, постільну білизну, камуфляжний та інший одяг, а саме: О. Заєць, М. Погорільському, М. Попеску, В. Круглову, С. Чагайні, С. Липі, а також Р. Галасу, С. Ковтуну, А. Возію, В. Семенюку, А. Фурману, Волочиській дитячій школі мистецтв та адміністрації Волочиського машинобудівного заводу ПАТ «Мотор Січ» за наданий автотранспорт для доставки гуманітарного вантажу у с. Олешин Хмельницького району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора