Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Січня, 2017 р., 17:15
Сьогодні, 5 січня голова районної державної адміністрації В. Сергійчук, заступники голови райдержадміністрації  О. Карун та В. Пендилюк, голова районної ради С. Пазюк,  голови та бухгалтери об’єднаних територіальних громад району, керівники окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації, головні лікарі центральної районної лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги взяли участь у  обласній селекторній нараді з питань підвищення мінімальної заробітної плати.
05 Січня, 2017 р., 15:18
За прогнозами Укргідрометцентру, 6-7 січня у зв’язку з вторгненням арктичного повітря в Україні очікується різке зниження температури: вночі до 13-19° морозу (у Львівській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській областях) місцями до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу. В Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській області вночі та вдень до 7-13° морозу, в Криму та Приазов’ї до 0-6° морозу.
05 Січня, 2017 р., 15:11
Шановні мешканці району! Останнім часом почастішали випадки, коли люди травмуються чи гинуть під час перебування на льоду.
05 Січня, 2017 р., 15:04
Відмороження, як відомо, настає від впливу низьких темпера­тур на тканини організму. Особливо небезпечне поєднання високої во­логості та рвучкого холодного вітру, за такої погоди можна зазнати від­мороження навіть за температури близької до 0°С, якщо, до того ж, мокрі одяг та взуття. Має значен­ня також пониження опірності орга­нізму внаслідок перевтоми, висна­ження, кровотечі, голодування, ал­когольного сп’яніння. Сприяють від­мороженню хвороби судин та периферичних нервів, особливо діабетичні, раніше перенесені відмороження, понижена больова й тактильна чутливість під час різних неврологічних захворювань, тісне взуття, одяг тощо. Найчастіше за­мерзають пальці рук і ніг, а також ніс, вуха і щоки. Серед усіх випадків холодової травми – найбільше уражень кінцівок, вух, носа.
05 Січня, 2017 р., 14:20
З метою організації заходів щодо запобігання випадкам переохолодження, надання допомоги людям у період значного зниження температури в Хмельницькій області станом на 18-00 3 січня 2017 року розгорнуто 147 пунктів обігріву. 
04 Січня, 2017 р., 17:59
4-5 січня 2017 року у м. Волочиськ проходить чемпіонат Хмельницької області з пауерліфтингу.
04 Січня, 2017 р., 17:12
З 26 по 30 грудня 2016 року, незважаючи на наближення новорічних свят, до Урядової програми з енергоефективності приєдналося ще 13 ОСББ. Разом вони залучили 1,6 млн. грн на впровадження заходів з енергоефективності у багатоповерхівках.
04 Січня, 2017 р., 16:43
Сьогодні, 4 січня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації О.Каруна відбулось засідання комісії райдержадміністрації по вилученню та наданню земель сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення.
31 Грудня, 2016 р., 12:14
Дорогі жителі Волочиського району! Від щирого серця вітаю вас та ваші родини з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік для вас буде сповнений професійними успіхами, стабільністю, необмеженими можливостями та мудрими рішеннями! Нехай ці свята принесуть вам і вашим родинам Різдвяної радості, любові, душевного спокою. Міцного вам здоров’я, прихильності долі, родинного затишку. Хай у Новому році здійсняться всі ваші прагнення та сподівання, а нові ідеї втілюються в життя. Нехай Різдво Христове стане святом духовного оновлення, добра і злагоди. Нехай увійдуть у ваші оселі добробут, радість та злагода, а минулі негаразди розчиняться у благополуччі прийдешнього року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора