Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

10 лютого 2017 року відбулася нарада членів Волочиського районного товариства інвалідів

Дата: 10.02.2017 19:38
Кількість переглядів: 511

10 лютого  відбулася нарада  Волочиського районного товариства інвалідів, у даному засідані взяли участь і представники влади, а саме голова районної державної адміністрації В. Сергійчук та голова районної ради С.Пазюк. 

На засіданні  заслухано звіт про роботу товариства, обговорено питання щодо надання одноразової матеріальної допомоги членам товариства. 

Присутні озвучили різні думки щодо більш ефективної роботи товариства.  Усі зійшлись на думці, що повина вестись робота  по активному приверненню уваги населення до проблем інвалідів, захисту їх  прав і благополуччя в районі. Такі зустрічі повинні стати нагадуванням суспільству про  обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з обмеженими фізичними можливостями.

Товариство інвалідів висловило вдячність очільникам району та благодійному фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» за постійну фінансову підтримку та турботу.

Посадовці в свою чергу завірили присутніх, що будуть робити усе можливе аби люди даної категорії відчували себе повноцінними членами суспільства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора