Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Березня, 2017 р., 17:13
06 березня 2017 року  під керівництвом голови районної державної адміністрації Сергійчука В.М. відбулося засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, на якому було підведено підсумки ситуації, що склалася в оплаті праці найманим працівникам району в січні 2017 року.
06 Березня, 2017 р., 17:06
Весна. Свято. Жінка
06 Березня, 2017 р., 15:02
Відбулося засідання комісії районної державної адміністрації з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам
06 Березня, 2017 р., 12:15
В п’ятницю, 3 березня, в кабінеті першого заступника голови адміністрації Олега Каруна на засіданні робочої групи розглядалося питання про стан використання в районі коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.
03 Березня, 2017 р., 17:51
Сьогодні відбулася колегія Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, на якій було заслухано інформацію про підсумки роботи органів соціального захисту населення за 2016 рік. Участь в роботі колегії взяли т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник, директор Департаменту Світлана Лукомська, заступники директора Департаменту Микола Дідик та Володимир Паламарчук, представники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації та відповідних структурних підрозділів районів та міст області.
02 Березня, 2017 р., 17:55
1 та 2 березня у Департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації проходили  співбесіди керівництва та працівників Департаменту з начальниками управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій.
02 Березня, 2017 р., 16:58
28 лютого під керівництвом голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука відбулось розширене засідання колегії облдержадміністрації. Участь у засіданні взяли голова обласної ради Михайло Загородний, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів ЦОВВ, голови райдержадміністрацій, голови міських (міст обласного значення) рад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора