Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Патріотична година «Афганська війна: як це було»

Дата: 15.02.2017 13:32
Кількість переглядів: 574

 Фото без описуУ читацькому залі Волочиської центральної бібліотеки, за участі районного керівництва, громадськості та учнівської молоді, до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав проведено патріотичну годину на тему «Афганська війна: як це було». У вступному слові ведуча представила присутнім учасників бойових дій на території інших держав Сафронюка Вадима Степановича (Куба), Лемешева Кирила Карповича (Сирія), Прозоровського Валерія Михайловича (Афганістан); учасника війни в Афганістані та діючого офіцера АТО Кочупінду Валерія Сергійовича, учасника АТО Пукаса Романа Олександровича. У виступах ці мужні люди поділилися власними спогадами про хід цих подій, закликали молоде покоління пам’ятати подвиг полеглих, з гідністю виконувати свій громадянський обов’язок, бути справжніми патріотами своєї держави та берегти мир.

Фото без описуПід час заходу звучали патріотичні пісні у виконанні учениці Волочиської ДШМ Закреничної Дарини та учасника АТО Кочупінди В.С.

На завершення слова вдячності гостям висловили заступник голови райдержадміністрації Пендилюк В.В. та заступник  міського голови Івченко С.І.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора