Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Березня, 2017 р., 12:12
В п’ятницю, 13 березня, в великому залі ЦКД «Гармонія» відбулися урочисті заходи, приурочені Дню працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
 
17 Березня, 2017 р., 12:58
Сьогодні під головуванням голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.
16 Березня, 2017 р., 08:17
В продовж усього періоду існування України, український народ боровся за свою волю, за незалежність. 17 березня цього року минає 100 років з часу початку Української революції та з дня утворення Української Центральної Ради. З цієї нагоди у Волочиській центральній бібліотеці проведено патріотичну бесіду «Центральна Рада – перший революційний парламент України». Присутні (працівники держ. установ міста) прослухали цікаву розповідь директора Волочиського історико – краєзнавчого музею Л.Я.Гуляк про ті далекі роки 100 – річної давнини. На завершення, заступник голови райдержадміністрації В.В.Пендилюк зазначив, що історія нашої України славна, героїчна і трагічна водночас, але вона відображає життя.
16 Березня, 2017 р., 07:34
У вересні цього року в Україні завершується реалізація ІІІ фази спільного проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
15 Березня, 2017 р., 16:59
Сьогодні, 15 березня, голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук провів засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення 73-ї річниці визволення Волочиського району від фашистських загарбників. Учасники зустрічі детально обговорили організаційні моменти урочистих заходів. Зокрема, йшлося про приведення в належний стан пам’ятників, меморіальних комплексів, обелісків, пам’ятних знаків, місць поховань воїнів, загиблих під час Великої Вітчизняної війни. Щодо самого безпосереднього святкування цієї події, учасники оргкомітету вирішили дотримуватися традиційного сценарію. Як і у минулі роки відбудуться святкова хода, покладання квітів до Меморіалу Слави. Урочисті  мітинги, святкові концерти, покладання квітів до пам’ятників, обелісків, пам’ятних знаків і місць поховання полеглих в роки війни відбудуться в усіх населених пунктах району за участю громадськості. У навчальних закладах району будуть проведені  уроки пам’яті, екскурсії до музеїв. В бібліотечних установах оформлені книжково-ілюстровані виставки, тематичні літературні добірки, перегляди літератури, бібліографічні огляди. Не залишились поза увагою і питання соціального та медичного захисту ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни, їх відвідування представниками влади напередодні Дня визволення району. У ході засідання відповідальним виконавцям дано ряд доручень.
09 Березня, 2017 р., 17:45
Сьогодні, 9 березня під керівництвом голови райдержадміністрації В.Сергійчука відбулася нарада з перевізниками, на якій розглянуто питання забезпечення належного стану пасажирських перевезень та оптимізації приміської маршрутної мережі в межах району, в зв’язку з  тим що ТОВ «АТП «Престиж» припинить здійснення приміських перевезень пасажирів у межах району.
09 Березня, 2017 р., 11:39
9 березня - день народження великого поета та художника Тараса Григоровича Шевченка. Цьогоріч ми відзначаємо 203 річницю із дня його народження. Саме тому сьогодні у Волочиську до пам’ятного знака Т. Шевченку керівництво району та громадськість поклали квіти віддаючи шану Кобзарю.
09 Березня, 2017 р., 11:16
7 березня у міському ЦКД «Гармонія» відбулися урочисті заходи та святковий концерт для чарівних представниць трудових колективів, організацій, підприємств та установ Волочиського району.
09 Березня, 2017 р., 11:09
Сьомого березня, у переддень весняного жіночого свята, у спортивному залі «Дружба» Волочиського ВМЗ АТ «Мотор Січ» відбувся чемпіонат району з волейболу серед жіночих команд, приурочений Міжнародному дню прав жінок і миру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора