Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Надання адміністративних послуг з видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами

Дата: 15.02.2017 13:37
Кількість переглядів: 536

Для отримання ліцензії  на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами суб'єкти господарювання, які здійснюють торгівельну діяльність на території Волочиського району, можуть звернутися до  Центру обслуговування платників Волочиського відділення  Красилівської ОДПІ із заявою на видачу ліцензії.

У заяві повинно бути зазначено вид господарської діяльності, на провадження якого суб’єкт господарювання має намір одержати ліцензію (роздрібна торгівля алкогольними напоями або тютюновими виробами).

Крім того, зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.

Видача ліцензій здійснюється тільки за умови фактичного надходження 1/4 частини встановленої річної плати за ліцензію до відповідного бюджету, яке перевіряється уповноваженою на видачу ліцензій особою на підставі поданої заявником копії платіжного доручення (з відміткою банку про сплату).

Зазначені документи подаються в одному примірнику в копіях, засвідчених нотаріально або органом, який видав оригінал документа або посадовою особою органу ліцензування.

Заява про видачу ліцензії та Документи, які є підставою для видачі ліцензії подаються уповноваженою особою заявника або надсилаються рекомендованим листом.

У разі подання заяви про видачу ліцензії та доданих до неї документів особисто вони приймаються за описом, копія якого видається заявнику з відміткою про дату прийняття заяви та документів і підписом особи, яка їх прийняла.

Ліцензія або рішення про відмову видається заявнику не пізніше 10 календарних днів від дня одержання документів.

Порядок отримання ліценції та перелік документів для її отримання визначені у статті 15 Закону України від 19.12.1995 р. N481/95-ВР "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів".

 

Адреса Центру обслуговування платників Волочиського відділення Красилівської ОДПІ:  м. Волочиськ, площа Центральна,3а. Додаткова інформація за телефоном 36190

 

                                                       

                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора