Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чемпіонат району з волейболу серед жіночих команд до Дня прав жінок і миру

Дата: 09.03.2017 11:09
Кількість переглядів: 516

Фото без описуСьомого березня, у переддень весняного жіночого свята, у спортивному залі «Дружба» Волочиського ВМЗ АТ «Мотор Січ» відбувся чемпіонат району з волейболу серед жіночих команд, приурочений Міжнародному дню прав жінок і миру.

У чемпіонаті взяли участь п’ять команд: Волочиського НВК, Волочиської ЗОШ № 5, сіл Поляни та Тарноруда і Наркевицької ОТГ.

Учасниць змагань привітали голова райдержадміністрації В. Сергійчук, голова районної ради С. Пазюк, помічник народного депутата України С. Лабазюка В. Петрук, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації В. Веретюк, які побажали усім спортсменкам цікавої гри і щоб обов’язково перемогла дружба.

Фото без описуЗ нагоди свята від благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч» учасницям змагань були вручені квіти та солодкі подарунки, а від танцювального колективу «Браво» у подарунок для усіх присутніх з нагоди 8 Березня був танець. 

Гра видалася цікавою. В результаті, перше місце виборола команда села Тарноруда, друге місце - команда Волочиської ЗОШ № 5 та ІІІ – Волочиський НВК. ІV та V місця посіли команди с. Поляни та Наркевицької ОТГ відповідно.

Переможцям та учасницям чемпіонату заступник голови райдержадміністрації В. Пендилюк та завідувач сектору молоді та спорт райдержадміністрації В. Веретюк вручили дипломи, медалі та подяки.

Фото без описуСпонсорами чемпіонату району з волейболу серед жіночих команд виступили Волочиський машинобудівний завод ПАТ «Мотор Січ», який благодійно надав спортивний зал «Дружба» та, звичайно, благодійний фонд народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч» (президент фонду – В. Лабазюк), які ніколи не залишаються осторонь жодних спортивних заходів, що проходять у нашому районі та місті, зокрема.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора