Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочисті заходи, приурочені Дню працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Дата: 20.03.2017 12:12
Кількість переглядів: 603

Фото без описуВ п’ятницю, 13 березня, в великому залі ЦКД «Гармонія» відбулися урочисті заходи, приурочені Дню працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

До працівників галузі із привітальними словами звернулися:  міський голова К.Черниченко; голова районної державної адміністрації В.Сергійчук; голова районної ради С.Пазюк; помічник народного депутата України С. Лабазюка В. Петрук, які висловили слова вдячності працівникам житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення за те, що  вони старанно виконують свою важливу роботу, адже  саме від професіоналізму співробітників сфери ЖКГ, які працюють в будь-який час, в будь-яку погоду, залежать комфорт і спокій, а часом і життя району. Всім співробітникам житлово-комунальної сфери побажали здоров'я, благополуччя, миру і щастя.

Фото без описуОкремі працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

 Також з вітальними словами до зали звернувся  генеральний директор ТОВ Група компаній «Вітагро», депутат  районної ради П. Лабазюк, який окрім привітань вручив кожному керівнику підприємства житлово-комунального господарства подарунковий сертифікат на 300 літрів пального.

      Після урочистої частини для присутніх  виступили юні таланти міста. Душевні пісні та яскраві танцювальні композиції, які вони представили на розсуд глядачів не залишили байдужими нікого.

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора