Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2017 р., 10:02
Так, 06 квітня 2017 року  під керівництвом  голови районної державної адміністрації Сергійчука В.М. відбулося  чергове засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, на якому було проаналізовано стан справ, що склався в оплаті праці найманим працівникам району в  лютому 2017 року.
06 Квітня, 2017 р., 11:33
12 квітня  2017 року о 14.30 год. у приміщенні Хмельницької торгово-промислової палати (м.Хмельницький, вул.Подільська, 109/10, конференц-зал) відбудеться  презентація програми  Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), метою якої є допомога суб’єктам  малого та середнього підприємництва у розробці чи вдосконаленні існуючих інструментів ведення бізнесу шляхом надання цільових безповоротних грантів на розвиток малого та середнього бізнесу за відповідними напрямками (перелік  напрямків додається).
05 Квітня, 2017 р., 15:50
В середу , 5 квітня, від жителів Волочиського району  відправлено чергову  допомогу  на Схід.
05 Квітня, 2017 р., 15:41
5 квітня під головуванням голови райдержадміністрації В.Сергійчука відбулось засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення районних заходів до відзначення 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи.
05 Квітня, 2017 р., 15:21
05 квітня 2017 року відбулись установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Волочиській районній державній адміністрації, яка є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів із громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.
05 Квітня, 2017 р., 12:36
Вже традиційно, щороку, в нашому районі проходить фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім'я».
04 Квітня, 2017 р., 16:32
  «Без діалогу з людьми такі рішення не приймаються», - прокоментував рішення про запровадження абонплати на газ Президент Петро Порошенко. «Дія зазначеної постанови має бути призупинена! Звертаюся до Уряду та НКРЕКП знайти узгоджене рішення, яке б передбачало непідвищення тарифів та розповсюдження субсидій на всі види платежів для всіх, хто цього потребує», -  зазначив Глава держави.
04 Квітня, 2017 р., 16:29
В Об’єднаній енергетичній системі (ОЕС) України зберігається негативна тенденція щодо значної нерівномірності добового графіка споживання електричної енергії особливо в осінньо-зимовий період. Конфігурація добового графіка електроспоживання в цілому по Україні характеризується піком навантаження в години вечірнього максимуму ОЕС України, провалом навантаження в години нічної зони доби та майже рівномірним споживанням електричної енергії протягом годин ранкового максимуму та напівпікової зони.
04 Квітня, 2017 р., 16:21
  Wiki Loves Monuments («Вікі любить пам’ятки») — фотоконкурс пам’яток культурної спадщини, що проводиться в близько 40 країнах світу регіональними відділеннями Фонду Вікімедіа та волонтерами спільноти Вікімедіа, в тому числі в Україні — громадською організацією Вікімедіа Україна. Мета конкурсу — зібрати фотографії всіх пам’яток культурної спадщини світу і розмістити їх на Вікісховищі, що дасть змогу проілюструвати статті Вікіпедії — вільної енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони людей в усьому світі. Зазвичай конкурс триває з 1 по 30 вересня включно. Упродовж цього часу фотографи і фотолюбителі різних країн завантажують свої фотографії у Вікісховище. До першого листопада в кожній країні відбирають найкращі фотографії, що будуть представлені на суд міжнародного журі.
04 Квітня, 2017 р., 12:36
 На виконання пункту 4 Заходів з реалізації Плану дій із впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» у 2016-2018 роках», що затвердженні розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 909-р по приведенню складу та змісту містобудівної документації на місцевому рівні в частині інформації з обмеженим доступом у відповідність із законодавчими вимогами щодо її відкритості повідомляємо, що в Волочиському районі  виготовлені генеральні плани в с. Чернява, с. Глядки, с. Кущівка. Пройшли громадські обговорення генеральні плани сіл Користова, Бальківці. Генеральний план м. Волочиськ погоджено архітектурно-містобудівною радою, пройшов процедуру громадських слухань, проходить експертизу в м. Києві та його затвердження передбачається у травні 2017 року. По інших населених пунктах об’єднаних територіальних громад та 6 сільських радах проводяться роботи по виготовленню топографічних планів, заключаються договора на виготовлення містобудівної документації. Всі бажаючі можуть безперешкодно ознайомитись з існуючим в районі картографічним матеріалом (генеральними планами населених пунктів району, планами зонування та детальними планами забудови окремих територій) у секторі містобудування,  архітектури, будівництва та регіонального розвитку райдержадміністрації та в органах місцевого самоврядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора