Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Можливість створення у Волочиську нового промислового підприємства обговорили з європейськими інвесторами

Дата: 15.09.2017 17:17
Кількість переглядів: 441

Фото без описуНещодавно представники райдержадміністрації, зокрема, начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Юрій Марущин, спільно з виконавчим директором заводу ПАТ «Номінал» Віктором Тимощуком провели робочу зустріч з генеральним менеджером в Україні компанії Sumitomo Elektrik Wiring Systems (Romania) SPL Лусианом Ангелески і представниками департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації – заступником директора департаменту  Іриною Дідух.

В ході зустрічі було детально обговорено можливості Волочиського району щодо впровадження інвестиційного проекту зі створення підприємства з виробництва автомобільної кабельної продукції.

Для зустрічі підприємство «Номінал» обрали невипадково, оскільки, гостей цікавили уже існуючі, готові до виробництва приміщення площею понад 5 тисяч квадратних метрів, які планують орендувати впродовж трьох років.

Компанія планує розвивати свій бізнес у різних регіонах України. Представники компанії вже відвідали запропоновані їм приміщення у містах Хмельницький, Шепетівка та Старокостянтинів, планують побувати у Вінниці, Кропивницькому і Черкасах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора