Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Сергійчук провів робочу зустріч з начальником управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталієм Дзюбою

Дата: 20.09.2017 15:01
Кількість переглядів: 569

Фото без описуУ вівторок, 19 вересня 2017 р., голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук провів робочу зустріч з начальником управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталієм Дзюбою.

В ході зустрічі було обговорено поточний стан та перспективи роботи по виявленню «нелегальних» перевізників на території Волочиського району.

Як відзначив голова адміністрації: «Питання нелегальних перевізників, в тому числі і таксі, наразі є комплексною економічною проблемою, адже воно тісно пов’язане з нестачею «білих» робочих місць та низькою оплатою праці». 

В свою чергу обласний очільник управління Укртрансбезпеки запевнив Володимира Миколайовича в тому, що його відомство спільно із патрульною поліцією в подальшому продовжать відпрацювання перевізників на предмет реєстрації та діяльності у правовому полі. Також зауважив, що в області проводяться рейдові перевірки транспортних засобів, які надають послуги з перевезення вантажів, зокрема, здійснюється габаритно-ваговий контроль автомобілів на автодорогах загального користування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора