Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання комісії

Дата: 02.10.2017 15:34
Кількість переглядів: 440

Фото без описуКожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.  За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Адже ефективний захист прав дитини, це один із пріоритетів соціальних ініціатив Президента України. Саме тому влада сьогодні докладає максимум   для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених, насамперед, на захист прав дітей.

29 вересня 2017 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації В. Пендилюка відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Волочиської районної адміністрації. 

На засіданні  комісії з питань захисту прав дитини були розглянуті питання щодо права дітей, які обділені батьківською любов’ю та піклуванням жити в родині, отримувати  любов та піклування зі сторони дорослих та мати сприятливі умови життя та розвитку своїх здібностей та талантів.

На  розгляд комісії  виносилося ряд  питань: про надання висновку щодо можливості позбавлення батьківських прав матері чотирьох дітей  та про участь батька у вихованні та спілкуванні з дитиною.

У ході засідання було заслухано, як заявників і відповідачів так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку, вносили свої пропозиції. За результатами комісії  прийнято відповідні рішення, враховуючи інтереси дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора