Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

 Хмельницьке об’єднане управління  Пенсійного фонду Хмельницької області інформує щодо проведення осучаснення пенсій з жовтня 2017 року.

Дата: 27.09.2017 10:56
Кількість переглядів: 505

       

             Усі засоби масової інформації  висвітлюють заяви перших осіб країни щодо проведення пенсійної реформи, зокрема, осучаснення пенсій. Однак, депутатський корпус даний законопроект на минулому тижні не розглянув.

Управління Пенсійного фонду готове  щодо проведення пенсійної реформи в Україні та осучаснення пенсій. Органами Пенсійного фонду України була здійснена відповідна підготовча робота щодо перерахунку пенсій з 1 жовтня: розроблено програмне забезпечення, проведено попередні перерахунки, перевірки, тощо. Тобто, управління готове до того, щоб пенсіонери району отримали підвищені розміри пенсій уже в жовтні цього року.

         Однак слід зазначити, що щомісячна підготовка виплатних документів займає в середньому 4 – 5 днів, а в разі  проведення масового перерахунку цей процес триває  10 – 12 днів.  І в разі прийняття  депутатами Закону 21 вересня,  ми б встигли зробити цей  перерахунок. А сьогодні ми уже формуємо виплатні документи з пенсіями у старих розмірах так як виплатний період розпочинається з 4 жовтня.

                    Урядом поставлено завдання провести осучаснення пенсій саме в цьому місяці  і у разі прийняття закону про пенсійну реформу 3 жовтня ми докладемо усіх зусиль, щоб пенсіонери нашого району отримали  підвищені розміри своїх пенсійних виплат уже в жовтні. Але хочу зазначити, що в такому випадку доплата  буде проведена додатковою відомістю.

               Сподіваємося, що депутатський корпус прийме це доленосне рішення 3 жовтня, а ми в свою чергу зробимо усе можливе щоб пенсіонери району отримали довгоочікуване підвищення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора