Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Листопада, 2017 р., 15:54
Статистика свідчить, що найбільше випадків отруєння чадним газом спостерігається на початку опалювального сезону, коли хтось не встиг перевірити тягу димоходу, інші придбали нові газові колонки та котли.  Більшість нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням людей чадним газом, відбувається через порушення умов безпечної експлуатації газових приладів та пічного опалення.
10 Листопада, 2017 р., 15:29
Парламент підтримав пропозицію Кабміну відновити приватизацію, але за прозорими і зрозумілими правилами, які дозволять залучити в країну реальні інвестиції
10 Листопада, 2017 р., 14:49
10 листопада в обрядовій залі міського центру культури та дозвілля «Гармонія» відбулись урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва за участю керівників району та працівників культури Волочищини.
10 Листопада, 2017 р., 10:44
Відбулось засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції при Волочиській районній державній адміністрації, у складі голови комісії Пендилюка В.В. - заступника голови районної державної адміністрації та представників: соціального захисту населення райдержадміністрації;  управління Пенсійного фонду України у Волочиському районі; районного центру зайнятості.
10 Листопада, 2017 р., 08:56
11 листопада 2017 року у м. Хмельницькому по вулиці Прибузькій відбудеться ярмарок сільськогосподарської продукції присвячений Дню працівника сільського господарства. 
10 Листопада, 2017 р., 08:53
Близько 60% держав світу дозволяють своїм громадянам мати подвійне громадянство. Серед них як високорозвинені країни Європи та Північної Америки, такі як Бельгія, Ірландія, Італія, Латвія, Швеція, Велика Британія, Канада, так і країни, що розвиваються, зокрема Сальвадор, Мексика, Бразилія, Колумбія.
 
09 Листопада, 2017 р., 16:34
Сьогодні, 9 листопада, в актовому залі районної державної адміністрації відбулось засідання обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.
09 Листопада, 2017 р., 14:49
1 листопада 2017 року вступили у дію зміни до класифікатора професій, у якому змінилися також й медичні посади.
09 Листопада, 2017 р., 14:47
Президент Петро Порошенко надіслав листа Голові Верховної Ради України Андрію Парубію із пропозицією вжити передбачені Регламентом Верховної Ради України заходи для відкликання законопроекту №6011 «Про антикорупційні суди», а також якнайшвидше доручити голові профільного комітету Верховної Ради України утворити робочу групу із напрацювання відповідного законопроекту з урахуванням рекомендацій Венеціанської Комісії. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора