Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС ОБ’ЄДНАВ СПОРТСМЕНІВ І ЛЮБИТЕЛІВ

Дата: 18.05.2018 11:51
Кількість переглядів: 508

Фото без описуЯк усякий вид спорту, теніс теж має свою філософію. Грати потрібно як для свого задоволення, так і для задоволення оточуючих, бо ж хто не хоче побачити якісну гру? Спорт, зокрема теніс, має слугувати психологічною розрядкою для людини, а щоб подружитися із маленькою ракеткою, цей вид спорту треба перш за все любити.

У минулу неділю, 13 травня, спорт, а саме – Турнір співдружності Волочиського та Підволочиського районів, об’єднав 21 учасника. Турнір проходив у спортивному залі Наркевицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Серед гравців– трижінки, а решта -  чоловіки, молодь та школярі. Ініціатором  та організаторами спортивного свята виступили сектор молоді, спорту, культури та туризму Волочиської РДА  та керівництво Наркевицької ОТГ. Головний суддя турніру – Василь Пюрко, голова РО ВФСТ «Колос». Постійним спонсором змагань, вже традиційно, виступив благодійний фонд народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч», за сприяння якого був організований транспорт для перевезення учасників турніру та призи. Змагання зібрали учасників різних вікових категорій. Турнір проходив в атмосфері здорової спортивної конкуренції, запеклої боротьби та товариських взаємин. Подібні заходи сприяють масовому залученню молоді та дорослих до занять фізичною культурою, формують резерв спортсменів для участі у змаганнях різних рівнів, сприяють розвитку добросовісних відносин районів Надзбруччя.

З привітальним словом до учасників турніру звернулась Любов Гула, Наркевицький селищний голова ОТГ, яка наголосила на важливості проведення таких заходів, адже це хороша можливість прояву фізичних можливостей кожного гравця, спосіб проведення корисного дозвілля, а також вияв дружби та взаємоповаги один до одного. «Спорт – об’єднує людей, ініціює до дій, до рішучості, до прагнення перемоги! Тож бажаю кожному з вас перемоги, душевної гармонії, взаєморозуміння, бо це прояв нашої спільної мети задля розвитку нашого краю та Батьківщини», - наголосила Любов Вячеславівна.

Всі учасники дружно заспівали Гімн України, після чого змагання були офіційно відкриті. Поділ на дві групи відбувся за гендерним принципом. Чоловіки, у свою чергу, розділились на 4 підгрупи. Відтак, демонструючи свою майстерність, хлопці розпочали гру з бажанням вибороти першість. Впродовж кількох годин тривала боротьба, в результаті якої чемпіонство, «золоту» медаль та кубок отримав Володимир Матусяк, друге місце та «срібло» – Анатолій Московчук, третє місце та «бронзу» – Олександр Вороністий. Серед дівчат місця розділились у такій послідовності: перше місце – Вікторія Бабій, друге –Анастасія Заганяч, третє – Людмила Крупська.Також окремо були відзначені найстарший та наймолодший учасники турніру, ними виявились Василь Ілюшин, 1944 року народження, та Дмитро Невінський, 2006 року народження. Усі гравці-тенісисти отримали заохочувальні призи від благодійного фонду «Ми поруч». Але найбільше учасникам турніру сподобалась атмосфера, з якою проходили ігри. Шалений позитив, багато приємних вражень, нові знайомства і друзі, - все це охопило спортсменів, які ще довго обговорювали найскладніші подачі, трюки та цікаві моменти матчів. Закінчився турнір спільним фото на згадку і обіцянками зустрітися знову і ще не раз. Слід відзначити, що у Волочиському районі вже давно культивують і розвивають цей чудовий та доступний вид спорту. З кожним роком збільшується когорта тих, хто цікавиться грою в настільний теніс.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора