Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Червня, 2018 р., 15:06
  День державної служби України – це свято всіх державних службовців нашої держави, яке щорічно відзначається 23 червня. Воно було встановлене в 2003 році Президентом України не випадково. Саме в цей день відзначається День державної служби Організації Об’єднаних націй (ООН). Перший Закон України “Про державну службу” був прийнятий в 1993 році, другий –  у 2016 році, саме він дав старт реформуванню державної служби.
22 Червня, 2018 р., 12:04
22  червня 1941-го року, 4 година ранку, мить ..., і шквал крові, болю і смерті. Він тривав кілька довгих років, одних із самих довгих років в житті тих, кому вдалося пережити весь цей жах на нашій землі. А багатьом не вдалося. Не судилось пережити цю мить, адже це тільки мить у тисячолітній історії всього нашого людства. Невже ми забули про це?
22 Червня, 2018 р., 09:29
З метою оновлення технологічного обладнання та закупівлі меблів для харчоблоку Купільської ЗОШ І-ІІІ ступенів 21 червня 2018 року під керівництвом голови райдержадміністрації Володимира Сергійчука відбулась робоча нарада за участю Купільського сільського голови Кінделевич Л.М., директора школи Райтаровського Г.В., підприємців, фермерів, меценатів, а саме: приватного підприємця Дмитришина А.З., представників ТОВ «Агро-Юг-В», ФГ «Сова», ТОВ «Енселко-агро», ФГ «Скорпіон» та ін.  
19 Червня, 2018 р., 17:00
Юридична консультація.  Встановлення факту родинних відносин
19 Червня, 2018 р., 16:54
Волочиське відділення Красилівської ОДПІ повідомляє, що ДФС України стосовно добровільної сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ) надала наступне роз’яснення.
19 Червня, 2018 р., 16:48
Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США,
19 Червня, 2018 р., 16:31
З метою відзначення талановитої, обдарованої молоді району, організації культурного дозвілля молоді в дусі національно – патріотичного виховання, напередодні Дня молоді України, сектором молоді, спорту, культури та  туризму Волочиської райдержадміністрації організовано екскурсійну поїздку для молоді  за маршрутом «Замки Тернопільщини».
19 Червня, 2018 р., 15:15
19 червня 2018 року відбулася робоча нарада з питань  підготовки  до проведення комплексної перевірки Волочиської райдержадміністрації Головним управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту в період з 10 по 19 липня поточного року. У нараді взяли участь керівники спеціалізованих служб цивільного захисту району, начальники управління соціального захисту населення, відділу з питань цивільного захисту та житлово-комунального господарства,  секторів освіти, культури, охорони здоров’я, голів об’єднаних територіальних громад та спеціалістів з питань ЦЗН. За підсумками наради відповідальним працівникам райдержадміністрації дано доручення, які потребують належного та якісного виконання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора